Eilen illalla kotiuduttiin pieneltä kylpylälomalta. Hassu sattuma, että sama huone on osunut meille jo monta kertaa tai sitten perhehuoneita on vain yksi tarjolla. Kylmillä keleillä ollaan aina  hotellin päärakennuksessa. Ihan vain siitä syystä, että pukemis-riisumis urakkaa riittää kotonakin ihan tarpeeksi. Tuosta on helppoa hilpaista suoraan huoneesta saunatakit päällä vesileikkeihin. Ja kyllä muuten uitiin. 3 tuntia aina/ kerta. Lapset olivat ihan kyltymättömiä isoon, 130 metriä pitkään liukumäkeen. Pakko kai se on myöntää, että isännän kanssakin hieman innostuttiin ja laskettiin kilpaa. Hävisin nopeudessa aina pari sekunttia, mutta en tosin ottanut yhtä räväkkää alkuvauhtia. Hih, me aikuiset.

Ollaan testattu Peurungassa myös se muutaman vuoden vanha huoneistohotelli pariin kertaan. Siellä on tosi siistit, tilavat ja kivasti sisustetut tilat, mutta pisinmmän korren majoitusvaihtoehdoista vetää ehdottomasti siinä ihan rannassa oleva mökki. Sinne taas seuraavaksi... Nyt tosin saa lomahaaveet heittää pitkälle kesään, sillä kohta alkaa meillä vuoden kiireisin aika; poikimiset ja kevättyöt pelloilla.

00kyl5.jpg

Tällainen aamupala olis aikamoista herkkua joka päivä, tylsän raejuustoon sijaan.

Maaliskuu201512%20152.jpg

Toisin taas useimmista ravintolassa syödyistä annoksista pystyy tekemääm kotona itse paljon paremmat. Mutta onhan toki välillä mukava istahtaa itsekkin valmiiseen pöytään.

00kyl6.jpg

Pääasia kuitenkin oli, että hauskaa oli ja lapset nauttivat. Kotimatkalla kävin hieman kukkaostoksilla ja ei varmaan ollut vaikeaa arvata, minkälaisia kukkia pääsiäiseksi ostin.

Mukavaa keskiviikkoa!