Jotain pientä osuutta tämän päivän suunnitelmiin oli viime viikolla postilaatikkoon kolahtaneella Hobby Hallin kuvastolla. Sydän jätti yhden lyönnin välistä, kun bongasin katalogin kannesta lemppariastiastoni ja siinä olevan uuden lautasen. Lähin Marimekon myymälä, kun Tuurista löytyy, piti tehdä tikusta asiaa.  Vaikka astiakaapistani muutama Marimekon Siirtolapuutarha -sarjan lautanen löytyykin, ei vielä täyttä sarjaa, sillä se aiempi lautanen vaan ei ollut mielestäni ihan täydellinen. Nyt tämä uusi lautanen näytti juuri siltä itse täydellisyydeltä. Ja se oli nähtävä ihan livenä ja pikaisesti. Peltilehmän nokka kohti Tuuria siis, kunhan eskarilainen kotiutuu.

Marimekon nettisivuja selaillessa sarjaan oli tullut uutuutena myös iso kannu ja pienet tarjoilukulhot. Hobbyhallin kuvaston kannessa Siirtolapuutarha on sekoitettuna Arabian mustaan Teemaan, juuri samanlailla, kun itsekkin tykkään niitä käyttää. Sillä kombolla kattauksesta ei tule liian sekava.

Eilen alkoi meidän pikkuneidin pyhäkoulu seurakunnankerhossa. Niin reippaana sinne lampsi menemään 2,5vee suu korvissa, eikä tietoakaan mistään ikävöinnistä. Tällä kertaa äitikin ole reipas, eikä purskahtanut itkuun, niinkuin vanhinta poikaa eskariin viedessä muutama viikko takaperin. Nyt saatiin jatkaa matkaa hymyissä suin.

RINGA1.jpg

Isoveli saatteli reippaan kerholaisen ja ihmetteli samalla, miten pikkunaperot voivat olla samassa kerhossa, kuin hän itse maanataisin.

RINGA2.jpg

Tunti ja neljäviis oli kerhon kesto ja sillä välillä tehtiin, mitä keskimmäinen poikanen halusi. Ensin käytiin puistossa, sitten mentiin kirppikselle, jossa ei ollut yhtään mitään mielenkiintoista, vaan lähinnä ylihinnoiteltua romua. En muutenkaan ole mikään kirppisihminen alkuunkaan. Edelleen minua kutittaa jo pelkkä ajatus kirpputorista, mutta olisihan siinä pieni kasvun paikka. (Kuitenkin kierrätys ja tuunaus on lähellä sydäntä.) Kirjasto oli kiinni. Sieltä siirryttiin vielä reaalisointiin moikkaamaan siellä töissä olevaa ystävää ja siellähän sitä katseltavaa riitti. Pikkumiehellä oli vähän väliä syli täynnä jos jonkinmoista rompetta, mutta sitä meille ei kotiin kaivata yhtään lisää. Näiden jo olemassa olevien rojujen kanssa kun jotenkin pärjää, niin hyvä niin. Eikä välillä meinata edes pärjätä, tavaraa vaan yksinkertaisesti on liikaa ja sama ongelma taitaa olla lähes jokaisessa lapisperheessä. Mukaan tarttui kassillinen alennuksessa olevia, kivan näköisiä miesten t-paitoja paikkaamaan isännän huventunutta paitavarastoa.

Mutta nyt sinne Keskisen ostosparatiisiin... Sattui olemaan tuo mainitsemani kuvasto käden ulottuvilla, joten otin räpsyn niin näette mistä hehkutin. onko teidän mielestä hot or not? Omaa kantaani ei varmaan tarvi enää tuoda esille...

Kiva pikkulisä oli myös tuo räsymatto kahvikuppi pinkeillä pallukoilla. Ihan nätti, mutta ei onneksi ollenkaan minun värinen. -Joten ei pakkohankinta. Keskeneräisellä "haaveita ja hankitalistalla", kun riittää jo niitä tärkeitä sisustushankintoja enemmän, mitä on mahdollisuus ostaa.

hobbyhall.jpg

Kivaa torstaita kaikille!