siirtolapuutarha.jpg

Kyllä oli eilinen siivoushulluuskohtaus paikallaan, sillä nyt sain olkkarin vihdoin kesäkuntoon. Illalla vielä iski ompeluvimma ja vetoketjut ja muutkin härpäkkeet oli valmiiksi katseltuna. Ainoastaan ompelulanka otti ja loppui kesken, mutta kuitenkin sain aika paljon valmista.

marimekko%20vihre%C3%A4.jpg

Tyynykankaissa on Marimekon Räsymattoa, Siirtolapuutarhaa ja Botnaa. Kaikki vihreän raikkaissa väreissä.

siirtolapuutarha1.jpg

Ikkunanpesun yhteydessä lasin väliin sujahti rivi verhoihin sopivia Tris-tuikkuja.

mariskooli%20tris.jpgmarimekko%20tyynyt.jpgmariskooli%2C%20r%C3%A4symatto.jpg

Monikäyttöiset Happy Lights pallovalot ja lemppareitani Mariskooleja.

mariskooli1.jpgmariskooli2.jpgsiirtolapuutarha2.jpg

Marimekon Focus- tarjotin oli kyllä hyvä hankinta viime talvena. Sopii keittiöön, olkkariin ja terassillekin kuin nenä päähän.

mariskooli.jpgmariskooli3.jpg

Mustavalkoiset "maatuskat" löysivät tiensä tauluhyllylle.

mm%20maatuska.jpg

Ja joku pieni taikasormi oli käynyt koristelemassa mun muistikirjaa.  Kukaan ei kylläkään myöntänyt, mutta minulla on kyllä vahva veikkaus tekijästä. :)

siirtolapuutarha3.jpg

Omaa sisustussilmää lopputulos miellyttää, mutta nyt blogini lukijat, onko teidän mielestä lopputulos hitti vai huti? :)

Seuraavaksi ajattelin hieman keskittyä tulevan huvimajan sisustuksen suunnitteluun. Ainakin ihan erityylistä olen ajatellut, kuin kotoa jo ennestään löytyy. On mulla jo pientä kuvitelmaa miltä tulee lopputulos näyttämään...

Illalla lasten serkkuja ja vaari tulossa käymään. Lupasin laittaa grillin kuumaksi. Vielä kun keksisin, mitä grillataan. Eilen muuten maisteltiin kesän ekat KOTIMAISET uudet perunat. Ai nam. Ruottalaisiin ei langeta muutaman vuoden epämiellyttävä kokemus liian hyvässä muistissa. Jospa jostain kotimaisia löytäisin. Aikaisin keväällä kasvihuoneelle istutetut oli vielä niin pieniä, että saavat vielä muutaman viikon kasvaa kaikessa rauhassa. Ehkäpä juhannuksena...

Touhukasta tiistaita kaikille!