Niin ne kuukaudet vierii ja neitoset täyttivät tänään jo 4 kk. Jihuu. Meillä on vieraita, mutta ne juuri uppoutuivat paljuun ja ehdin muutaman sanan tänne pikaisesti kirjoittaa tässä vauvojen iltajumpan ohessa.

6kk.jpg

Kovasti kehitystä tapahtuu viikoittain ja nyt uusinpana juttuna ovat alkaneet nauramaan ääneen. Hihittelevät toki keskenään, mutta naurunpyrskähdykset kuuluu, kun hieman heidän kanssaan pelleilee ja vireystaso on  otollinen.

4kk8.jpg

Täysimetyksellä mennään kuuteen kuukauteen saakka vaikka pientä maistattelua ja eri kasvisten sopivuutta olen päättänyt testata jo aiemmin. Onko se sitten täysimetystä vai ei, mutta pääasiallinen ravinto on maito sinne puoleen vuoteen saakka. Nyt ollaankin päästy alun haasteiden jälkeen siihen vaiheeseen, että yhtä Huldan iltamaitopullollista lukuunottamatta minun oma maito riittää kummallekkin. Nestettä pitää kyllä kitatata kamelin lailla päivittäin maidon riittävyyden takaamiseksi. Huomenna saavat ensimmäisen perunamaistiaisen ja jos vanhat merkit edellisten lasten kanssa pitävät paikkansa, ilmeet tulevat olemaan tyrmistyttävät.

4kk2.jpg4kk3.jpg

Kovasti jo harjoittelevat ryömimisliikkeitä ja päät pysyy jo tanakasti pystyssä.

6kk1.jpg

Nyt toivottellaan kaikille hyvät viikonloput ja uppoudutaan lautapelien maagiseen maailmaan.