Uskollisesti moni jaksaa huikeiden lukijamäärien perusteella täälä käydä kurkkaamassa, vaikka mitään en ole taas aikoihin saanut tänne tyttöjen 10- kuukautis postausta lukuunottamatta aikaiseksi kirjoitella. Niin paljon on tapahtunut monennäköistä kivaa mistä olisi ollut aihatta postatakkin, mutta aika ei vaan ole ollut otollinen koneella istuskeluun. Nykyään melkein joka ilta, kun perheen pikkuväki on saatettu nukkumatin matkaan, laitetaan sisälle itkuhälyytin valmiustilaan ja ollaan nautittu uuden pihasaunan ja paljun rentouttavasta vaikutuksesta pitkälle yön pikkutunteihin saakka.. Sen verran hektistä on tämän hetkinen elämä, että illalla on lähes pakon omainen tarve saada hengähtää hetki niin ettei kukaan konttaa perässä.

Osasyynä tähän hiljaiseloon on ollut myös se, että toissa viikon sunnuntaina loukkasin selkäni ja viikon verran kuljin välillä ihan tavanomaisesti kävellen, mutta huonoinpina hetkinä konttaamalla. Aikanaan rikkoutunut välilevy meinaa silloin tällöin vaivata ja sitten muuten ei tehdäkkään lähes yhtään mitään. Koska neitikaksikon molemmat osapuolet ovat tissibaarin ahkeria asiakkaita, ei mitään buranaa ja panadolia vahvempaa kipulääkettä tarvii edes haaveilla ottavansa. Reiluun viikkoon en saanut kertaakaan nostettua edes itse vauvoja lattialta syliin ja arvata saattaa, että se hieman monimutkaistaa tätä arjen elämistä. Vielä kun isännyyden harteilla on jo muutenkin kaksosten vuoksi jäänyt lähes kaikki peltohommat, niin välillä on kyllä sellaista taiteilua että huh huh.

Onneksi saatiin pahinpana hetkenä helpotusta sukulaistytöltä, joka jo muutenkin niin mielellään on viettänyt miellä kesälomastaan kuukauden päivät hoitelemassa vauvoja ja nelijalkaisia ja vähän serkkujakin.

hei.jpg

Niinkuin jo facebookin puolella kirjoittelin, olen nyt jakanut instassa itselleni rakkaita tilanteita ahkerasti kuvien muodossa. Tässä postauksessa näkyykin muutamia kuvia tai kollaaseja myös sieltä, joita halusin tänne meille muistoksi laittaa.

hei7.jpghei2.jpg

Luonnonkukat kauneimmillaan.

hei3.jpghei4.jpg

Lehmät on nyt kertaalleen astuttu. Tulevat viikot näyttää kuinka moni kantautui jo ekasta kiimasta ja kuinka moni uusii. Messingin elämä on kuitenkin helpottunut huomattavasti, kun ainakin suurin osa lehmistä on jo ensi kevääksi uutta vasikkaa rakentamassa. Viimeaikaiset, lähes päivittäiset vesisateet ovat hidasataneet rehun tekoa ja edelleen on valtava paalivaje ensi talveksi. Emojen rehuja tosin paalaillaan usein vasta elokuun puolella, joten siltä osin homma hanskassa, kunhan poutapätkää vain ilmaantuisi sääennusteisiin.

hei6.jpghei5.jpg

Käytiin myös lasten toiveesta keilaamassa. Itse seurailin sivummalta johtuen neljännestä nikamasta. Mutta mukavaahan se oli saada välillä muutakin ajattelemisen aihetta, eikä jäädä pelkästään kotiin selkäkivuissa tuskailemaan. Aamut on kaikista pahimpia ja iltaa kohti onneksi tuli pahimpinakin päivinä hetkellisiä helpotuksen hetkiä. Kylläpä taas muistaa mitä onkaan elämä kunnon selkäkivuissa, ei kivaa.

hei1.jpg

Lapset on erityisen innostuneita keilaamisesta ja sielä pitäisi käydä lähes joka kuappareissulla. Täytyykin nyt ryhdistäytyä heitä sinne viemään, sillä tässä lähistöllä on niin kiva keilauspaikka.

hei3.jpg

Pienimmätkin jaksoivat seurata silmä kovana keilapallojen kulkua.

hei2.jpg

Keilahallilla on ehkäpä maailman parhaat noudetut pizzat. Niiden jälkeen oli lapsilla taas virtaa kirmata.

hei4.jpg

Kun kuluneella viikolla pahin selkäkipu oli selätetty, oltiin pienen miniloman ja maiseman vaihdoksen kaipuussa koko sakki. Päätettiin lähteä viemään lapsia Härmään Power Parkkiin. Minäkin otin rannekkeen, vaikka loppupeleissä kävin vain neljä kertaa laitteessa, ja senkin kaikki samassa, eli tukkijoen tyylisessä vesiradassa. Olisi voinut jäädä ottamattakin. Isäntä hurjasteli Ellan kanssa hurjimmatkin laitteet ja muut sitten siltä väliltä. Pojista nuorempi osoittautui melkoiseksi hurjapääksi, mutta pituus ei vielä riittänyt isoinpiin laitteisiin.

Powerparkki on kyllä ykkönen huvipuistoista, jossa ollaan kierrelty. Särkkä kakkonen ja Lintsi hyvä kolmonen. Tosin viimeisimmästä lintsikerrasta on vierähtänyt jo pari vuotta ja uusia laitteitahan noihin jokaiseen rakentuu vuosittain...

hei8.jpg

20170701hein%C3%A4%20054.jpg20170701hein%C3%A4%20063.jpg20170701hein%C3%A4%20064.jpg20170701hein%C3%A4%20065.jpg

Pikkuneiti meni eri vekottimissa useamman kymmenen kertaa. Kuvat taitaa kertoa parhaiten, kuinka paljon nautti vauhdin huumasta.

20170701hein%C3%A4%20052.jpg20170701hein%C3%A4%20070.jpg

Röllikylä on aina ollut meidän koko perheen suosikkipaikka Power Parkissa ja siellä tuli käytyä jälleen pariinkiin otteeseen. Hildalla ja Huldallakin oli vauhti päällä.

20170701hein%C3%A4%20082.jpg20170701hein%C3%A4%20078.jpg20170701hein%C3%A4%20074.jpg20170701hein%C3%A4%20072.jpg

 

hei9.jpghei10.jpghei11.jpg

Ollaan saatu nyt haudata toiveet loppu kesäloman lomasta.Kotona on parhaillaan niin paljon hommaa, ettei toivoakaan muualle lähdöstä näkyvissä. Eilen meiltä lähti vieraat ja huomenna tuleekin parin vuoden tauon jälkeen lapsuuden aikainen ystäväni perheineen.

Goldi se on ja olla porskuttaa tuttuun tapaansa. Se on kyllä harvinaisen ihmisrakas ja seuranhaluinen, sillä on pihamaalla aina sielä missä me ihmisetkin. Rinkula ja Rompsu innostuivat kokeilemaan selässä istumista.

hei13.jpghei12.jpg

Aikaisemmin kuin kirjoitin että lasten nukuttua mennään paljuilemaan, niin tokihan lapsetkaan eivät siitä ilosta paitsi jää. Pienin kaksikko hieman muita harvemmin vaikka kyllä hekin siitä nauttivat aivan suunnattomasti.

201707011hein%C3%A4%20003.jpg

Loisketta piisaa ja mahtoi eilen illalla olla rentouttava kylpy isännyydellä jälkikasvun kanssa. Tuskin. :)

BeFunky%20Collage.jpg

Tänään leivottujen rahkamunkkien tunnelmissa toivottelen kaikille aurinkoista elokuuta ja nautinnollista vikaa kokonaista lomaviikkoa teille, joilla lomaa vielä on jäljellä!

201707011hein%C3%A4%20021.jpg