Tässä on muutama vuosi vierähtänyt, kun tänne blogin puolelle on viimeksi tullut mitään kirjoitettua. Viestejäkin tullut vanhoihin postauksiin lukemattomia, mutta vastailen niihin kun sopivasti aikaa jostain siunaantuu. Täällä sitä edelleen porskutetaan karjaa ja lapsikatrasta kasvattaen, muutama lisävuosi mittariin vain vaivihkaa lisääntynyt. Meidän pieninkin kaksikkokin on jo neljä ja puoli vuotiaita, huh.

IMG_2591.jpg

Kirjoittelu tänne vuodatukseen on käynyt useammankin kerran mielessä, mutta aina jäänyt vaiheeseen aikaansaamattomuuden tai ajanpuutteen vuoksi. Mutta jospa nyt tämä tästä lähtisi jonkinlaiseen alkuun näin kevään korvalla. Tosin pakkasta aamulla näytti olevan rapeat -31 astetta, eikä kovin keväiseltä tuntunut auringonpaisteesta huolimatta. Mutta ilokseni meillä on nyt loma, joten aamulla sai kääntää kylkeä, kun lomittaja hoiti naudat ja possut. Possut? Kyllä, meillä on ollut tässä jo muutaman vuoden ajan pihvinautojen lisäksi karvapossuja, eli mangalitzoja. Ihan huippu tyyppejä, joista kirjoittelen teille ihan oman postauksensa. Pari kuvaa pitää laittaa toki jo nähtäväksi. Onko teille mangalitzat ennestään tuttuja?

IMG_2295%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Me ollaan koko sakki ihan rakastuneita näihin ympärivuotisesti ulkona asuviin, karvaisiin possuihin.

IMG_2288%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ihania ovat nämä puolivuotiaat, mutta arvatkaapa vain, mitä suloisuuden huipentumia on vuorokauden ikäiset possuvauvat?

IMG_2028%20%E2%80%93%20kopio.jpgIMG_2032%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Aika paljon on tullut kehiteltyä uusia ruokareseptejä, joita haluaisin teille laittaa jakoon. Niin nautaa, possua, kuin vegejuttujakin tiedossa, eli jokaiselle innokkaalle kotikokille jotakin.

Mukavaa talvipäivää kaikille tänne blogiin eksyneille.

Terkuin, Soikku