043.jpg

oivali.jpgTulevan olohuoneemme sisustukseen kuuluu taulukollaasi. Pitkän ideoinnin yhteydessä sain oivalluksen tehdä itse seinälle kuvia piirtäen, valokuvaten ja koneella taiteillen. Yhdistelin sekaisin myös käsin- ja koneellapiirrettyjäkuvia. Kaikki tauluseinänkuvat ovat mustavalkoisia.

049.jpg

oivalop.jpg

 

041.jpg

 

oivaer.jpg

 

oival.jpg

oivalh.jpg

Koneella olen piirrellyt jonkun verran jo aiemminkin. Hiirellä piirtäminen tosin välillä tuottaa tuskaa. Olenkin miettinyt olisiko koneella piirtämiseen apuvälineeksi kynää? Piirtely on sen verran mielekästä puuhaa, että sitä tekisi mahdollisuuksien mukaan enemmänkin.  Ajanpuutteesta kärsivänä kerran viikossa tulee piirusteltua sen aikaa, kun lapsia nukutan. Aivan selkeästi vuorokaudessa on liian vähän tunteja.

Tässä vielä muutamia esimerkkejä enemmän tai vähemmän muokatuista valokuvista. Ifolorilla näistä teetin jo valokuvasuurennokset. Millään en malttaisi odottaa hetkeä, jolloin remontti valmistuu ja pääsisin näitä ja muita tekeleitäni sommittelemaan uudelle seinälle. Omat lapset, lehmät ja lehmänlapset ovat aina olleet mieluisia kuvauskohteita luontoa unohtamatta. Myös metsä ja metsäneläimet aiheena ovat sydäntä lähellä.

oivaliu.jpg

042.jpg

045.jpg

 

044.jpg

Jos blogistasi löytyy aiheesta jotain, laita ihmeessä linkkiä. Käyn mielelläni tutustumassa. Kommentit ja linkit ovat ehdottomasti tervetulleita!