Penne-pastaa
Suolaa
Vettä
Pepperonisiivuja ohueksi silputtuna
Sipulia
Valkosipulinkynsiä
Parsakaalin kukintoja
1 prk ruokakermaa
Keitä Penne-pastaa väljässä suolavedessä "al dente", eli pastaan jää suutuntumaa, eikä se missään nimessä kypsy ylikypsäksi mössöksi.
Laita paistinpannulle öljytilkka ja kuullota siinä sipuli ja valkosipuli. Lisää myös herkkusienet, suikaloitu pepperoni ja parsakaali. Kääntele hetki ja lisää lävikössä valutettu pasta.
Lisää ruokakerma (ja aurajuusto) ja tarvittaessa vettä.
Mausta reilusti suolalla ja mustapippurilla suoraan myllyistä rouhiten. Tarkista maku ja lisää halutessa yrttejä.
Apukokki on tässä erinomainen avustaja
Annoksen päälle voi ripotella parmesaanijuutoa, mustaleimamurua tai vaikka pannulla paistettuja halloumikuutioita. Niin helppoa ja hyvää!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.