00bas.jpg

Penne-pastaa

Suolaa

Vettä

Pepperonisiivuja ohueksi silputtuna

Sipulia

Valkosipulinkynsiä

Parsakaalin kukintoja

1 prk ruokakermaa


Keitä Penne-pastaa väljässä suolavedessä "al dente", eli pastaan jää suutuntumaa, eikä se missään nimessä kypsy ylikypsäksi mössöksi.

Laita paistinpannulle öljytilkka ja kuullota siinä sipuli ja valkosipuli. Lisää myös herkkusienet, suikaloitu pepperoni ja parsakaali. Kääntele hetki ja lisää lävikössä valutettu pasta.

Lisää ruokakerma (ja aurajuusto) ja tarvittaessa vettä.

Mausta reilusti suolalla ja mustapippurilla suoraan myllyistä rouhiten. Tarkista maku ja lisää halutessa yrttejä.

00bas3.jpg

Apukokki on tässä erinomainen avustaja00bas1.jpg

Annoksen päälle voi ripotella parmesaanijuutoa, mustaleimamurua tai vaikka pannulla paistettuja halloumikuutioita. Niin helppoa ja hyvää!

00bas2.jpg