Näistä ihastuttavista Done by Deer:en tuotteista laittelinkin hieman aiemmin jo muutamia kuvia, kun näitä kävin Jyväskylän BabyStylessä kuolaamassa. Nyt olen iltaisin tehnyt kartoistusta eri nettisivustoilta mitä kaikkea tämä ihana sarja pitääkään sisällään ja olen tullut siihen tulokseen että pitäähän se. Nimittäin aivan mielettömät määrät ihania ja erilaisia vauva -ja lastenikäisten sisustustuotteita; ruokailuvälineitä, petivaatteita, sisustusjuttuja, huopaa, harsoa, hoitoalustaa, reunapehmustetta, leluja ja löhöily -ja imetystyynyjä ja paljon muuta.

Koska aiemmin suunnittelemani vauvantarvikebudjetti on paukkunut jo aikoja sitten yli, täytyi nyt harkita vakaasti hankintoja ja lopettaa "vauvahuuruissa" shoppailu. Myöskin toki olen edellisiltä lapsilta jäljelle jääneitä tarvikkeita koittanut penkoa esille ja kirppiksiltäkin tehnyt muutamia hyviä löytöjä.

done%20by%20deer%20elphee.jpg

Näitä kaikkia en suinkaan laittanut tilaukseen, mutta unelmoidahan aina saa. Yllä oleva vedettävä norsulely Elphee oli suloisuudessaan jotain vastustamattoman ihanaa ja sellaista kuitenkin odotetaan nyt kotiutuvaksi vauvojen saapumista odottelemaan.

Alla oleva mobile voisi olla yksi vaihtoehto hoitotason päällistä koristamaan. Nämä taitaa vain enemmänkin olla vaipanvaihtajan silmään kivoja, sillä alapuolelta ei mobilen näkymät ole kovinkaan kummoiset ja itse sitä tulee kyllä takuulla katseltua niitä pikkuisia keikareita siinä pöydällä. Sivusta seurattuna mobilessa riittää kyllä katseltavaa myös pikkuisille. Tätä täytyy nyt miettiä ihan ajan kanssa ja vertailla seuraavalla ultrareissulla ihan paikan päällä Baby Stylessä.

done%20by%20deerzoopreme%203d%20musical%

done%20by%20deer.jpg

Norsu on jostain syystä eläin joka on vetänyt minua puoleensa jo ihan lapsuudesta asti. Näissä tuotteissa norsu vilahtaa hieman sielä ja täälä. Yhteen väliin myös itse piirsin paljon norsuaiheisia kuvia ja ehkä niistä joku eksyy vauvojen hoitopöydän yhteyteen pieniä silmäpareja ilostuttamaan. Jonkun mustavalkoisen taulun siihen kyllä takuulla kehystän, sillä sanotaan että niiden värien kontrasti on pienillä vauvoille mieluisinta katseltavaa ensimmäisinä elinkuukausina. Täytyy alkaa penkomaan varastoa tai ottaa kynä käteen. Ihanaa olisi jotain taas pitkästä aikaa piirrustaakin.

done%20by%20deer1.jpg

Erilaisia säilytyslaatikoita löytyy useampia tästä sarjasta.

done%20by.jpg

Koska lisää hyllytilaa kaivattiin kipeästi hoitopöydän yhteyteen, tilasin alla näkyvät seinään kiinnitettävät ritilähyllyt pikkutavaroille.

done%20by%20deer%20hylly.jpg

Pikkutavaroiden säilytykseen myös tämä sopii kivasti.

Done%20by%20Deer%20zeepee%20pixi.jpg

Jos vauvakoon lakanoita ei ennestään olisi ollut niin paljon, olisi tällaiset ollut ihanat.

done%20by%20deer%20petivaatteet.jpg

Pahviset, laminoidut palikat olisivat ihanat myös sisustuksellisti ennen oikeisiin toimiinsa pääsemistä.

done%20by%20deer%20stacking%20cubes%2012

Nämä keinut tulen hankkimaan myöhemmin, sillä niille ei kuitenkaan ole käyttöä vielä pitkään aikaan.

done%20by%20deer%20woodwn%20swing%20blac

Suunnitelmissa olisi opetella sormiruokailua vauvojen kanssa myöhemmin ja alla näkyvät lautaset olisivat kirkkaine kuvineen juuri hyvät kiinnittämään myös pienten mielenkiinnon. Tällaisen taisin laittaa tilaukseen, jotta osaan hahmottaa kokoa ja materiaalia. Rohkenen väittää että meidän neiti 3 veekin tästä tykkää välipalaa napostella eikä tämä jää suinkaan kaappiin pölyä keräämään.

done%20by.jpg

Sarjasta löytyy myös aterinpakkauksia joista löytyykin runsaammin sisältöä.

done%20by%20melamiinisetti.jpg

Alla näkyvät tyynyt ovat myös aivan ihania, mutta aika hinnakkaita kylläkin eikä jotain vastaavaa olisi kovinkaan haastavaa ommella itse.

done%20by%20tyyny.jpgdone%20by%20pehmolelu.jpg

Ja oi voi tätä kiikkutuolia. Sisustuksellistikin aivan täysi kymppi, mutta näillä käyttöajat ovat kuitenkin hintaansa nähden (n. 200e) liian lyhkäisiä ja arvatkaapa vaan hennoisiko tällaisia sitten luovuttaa eteenpäin. Toisekseen jos talosta löytyy samaan aikaan kaksi pikkuista voi takuu varmasti jo etukäteen tietää että jomman kumman sormet tai varpaat ja huonolla tuurilla molemmat on keinun jalasten alla tasaisin väliajoin.

done%20by%20rocking%20rino.jpg

Nyt kovasti odotellaan postipojan tuomaa lappusta, jotta päästäisiin väkertämään vauvojen nurkkaus valmiiksi.

Aurinkoista viikonloppua jokaiselle!