Aika kulee tällä hetkellä niin kovaa vauhtia ettei meinaa perässä pysyä. Viikonloppuna saatiinkin ihan uusi tuttavuus meille kyläilemään, kun serkkutyttö toi poikaystävänsä "näytille". Paljon pelattiin lautapelejä, syötiin hyvin ja juttua riitti. Muutamat kuvat käytiin myös napsimassa eläinten kanssa ja navetalla jokainen tarttui riuskalla otteella hankoon -tietysti ihan kuntoilun kannalta.

02heini.jpg

Pöytäjalkkista -ja jääkiekkoa. Ihan hyvät ottelut saatiin aikaiseksi, eikä tuuletuksista päätellen jäänyt kenelläkään epäselväksi, kuka sai maalin. :) Lapsetkin jatkaa innostua näistä kerta toisenja jälkeen. Eskarilaisesta on tullut jo niin taitava pelaaja, että ihan saa tosissaan pelata, ettei tule häviötä monen maalin tappiolla.

Helmikuu%20201606%20007.jpg

Heini on meidän keskimmäisen lapsen "kummitustäti". Kyllä vaan suuri merkitys on ollut, ketä lapsille kummeiksi valitsee. Meillä onneksi kaikkien lapsien kaikki kummit on elämässä mukana, mutta toki välimatka muutaman kohdalla on este usein näkemiselle.

Helmikuu%20201605%20047.jpgHelmikuu%20201605%20050.jpg

heini1.jpgheini.jpg

Mulla oli muuten perinteisesti maanantai aamuna puntarilla käynti ja karppasuviikon aikana oli hävinnyt -2,6 kg. Aika huikeaa omasta mielestä, sillä mistään ei ole tarvinnut pihistellä, eikä nälkää ole tarvinnut nähdä. Isäntä on taituroinut jollain omalla kuurilla, eikä tulosta ollut tapahtunut suuntaan tai toiseen. Mutta pääasiahan on, ettei lisää ole tullut. Kovasti houkuttelen häntä karppaamaan kanssani ja etuna olisi myöskin valmiiksi tehdyt ateriat kokonaisuudessaan. Jos hän olisi valmis vain ja ainoastaan leipämössöt ja kahvin sokerin jättämään kaappiin, ei paljon muuta tarvittaisi. Itseltä on nyt lähtenyt tammikuun ekasta päivästä lähtien -14,8kg. Ihan ok tyytyväinen olen tulokseen, vaikka enemmänkin olisi saanut kokonaisuudessaan olla pudotusta puntarilla. Mutta aivan käsittömätäntähän se on, että tällaisilla eväillä jotain tapahtuu. Kaikki puhdasta ruokaa, eikä mitään eineksiä tai säilöntäaineita.

pihvi1.jpg

Naudan filettä, kuohukermaan tehtyä sienikastiketta ja salaattia. Muiden napostellessa ranskalaisia itse jätin vain ranskalaiset pois, jotka korvasin höyrytyillä kukkakaalilla, parsakaalilla ja vihreillä pavuilla.

pihvi4.jpg

Eikä tarvinnut eilisestä tortillakattauksestakaan kieltäyä. Vehnälätty jäi pois lautaselta, mutta kaikkea muuta ihanaa kasasin lautaselle siitäkin edestä.02heini4.jpg

Hiilareita lautaselle eksyi 11g, mutta 20g:n päivän hiilariannoksella ei ollut hätäpäivää.

karppitortilla2.jpg

Tortilla-annoksen jälkeen oli reippaasti virtaa lähteä pulkkamäkeen kuluttamaan kaloreita. Minäkin laskeskelin sujuvasti monen vuoden tauon jälkeen, mutta rattikelkkailut olen päättänyt jättää ne hommat paremmin taitaville. Kyllä siinä ihan sykkeet sai nousemaan kun kerta toisensa jälkeen hinasi itseään ja rattikelkassa istuvaa pikkuneitiä mäkeä ylös. Hikoiltua tuli myös tanssimatolla serkkutytön kanssa, joka alkaa muuten olla jo aika hyvässä tikissä. Hän tällä hetkellä suorittaa Fit1 -ohjelmaa. Niitä siihen kuuluvia päivittäisiä jumppia kun seurasi sivusta, niin huh huh. Pitää reilusti saada itseltä kiloja pois ennen kuin lähdetään isännän kanssa toteuttamaan samaa. Olis jo moneen kertaan irronnut sykemittarilta hyviä pulssi -ja kalorinkulutuslukemia, mutta niitäpä täällä vielä odotellaan saapuviksi!

heini6.jpg

Illalla ohjelmassa hyvinvoinrikutsut, niistä myöhemmin lisää.

Pirteää alkanutta viikkoa kaikille!