Oltiin yhdeksältä aamulla jäähallin pihassa menossa luistelemaan, mutta parkkipaikalla ei ollut yhtään toista autoa. Ihmekös tuo, sillä jäähallin ovessa olevan lappusen mukaan luisteluaika oli siirtynyt kahdella tunnilla totutusta eteenpäin. Kaupan kautta kotiin ja päätettiin lähteä katsomaan onko rannassa vielä mökit pystyssä. Koko talvena en ole ehtinyt rantaan kertaakaan, joten idea ei ollut  huono vaihtoehto ollenkaan. Olihan ne pystyssä.

Koiruudetkin pääsivät mukaan ja toinen kävi hieman naapureitakin moikkaamaassa. Ei se höppänä kuule, vaikka kuinka sitä kutsuu. Kuulo mennyt toiselta lähes kokonaan.

00rr1.jpg

00rr3.jpg

Huomenna ehkä rantasaunaan ja avantoon, iik! Isännyys laittoi toisen mökin takkaan tulen, jotta huomenna pystyy lämmittämään sitten tehokkaasti.

Seuraavat kuvat kertoo, mitä mökillä rakastan: Vanha ja pysähtynyt meininki. Ihanaa ja kaivattua vastapainoa muutoin niin kiireiseen elämään. Täälä vain istutaan ja ollaan, saunotaan ja uidaan. Ei mitään muuta. No joo, parannetaan maailmaa ja syödään nuotiolla grillattuja nakkeja. :)

00rr2.jpg

Lapset halusivat nauttia eväänä olevat hedelmäjuomansa ehdottomasti jäällä...

00rr6.jpg

Tässä vielä tyylinäyte vanhan koiruuden lumikylvystä. Oih, miten ihanaa!

00rr4.jpg

Ja loppupäivä sujuikin taas kerran remontin tiimellyksessä. Ihanaa lauantai-iltaa jokaiselle lukijalle!