pilkki1.jpg

TĂ€nĂ€ viikonloppuna oli pilkkitouhuja hieman edellistĂ€ viikonloppua laajemmassa mittakaavassa. Miehen isoveli jĂ€rjestÀÀ vuosittain suvun pilkkikisat kotirantansa lammella ja tĂ€llĂ€kertaa osallistujia taisikin olla ennĂ€tysmÀÀrĂ€. Niin niitĂ€ sukulaisia ja hieman muitakin vahvistuksia. Kaikki mahtuivat mukaan, eikĂ€ jÀÀllĂ€ ollut ahdasta. Keli oli kohdallaan ja kevĂ€taurinko paistoi lĂ€hes pilvettömĂ€ltĂ€ taivaalta. ☀

pilkki2.jpg

Serkkupoikia

pilkki6.jpg

Itse en siis pilkkinyt vaan meidÀn perhettÀ edusti isÀnnÀn lisÀksi nuori neiti 4v. Pojille osui samalle pÀivÀlle kaverisynttÀrit, jolloin ehdittiin paikalle vasta myöhemmin synttÀreiden jÀlkeen. Hildalla ja Huldallakin riitti mielenkiintoista katseltavaa ja uudet arskat pÀÀsivÀt ensimmÀistÀ kertaa testiin. Aika rouhean nÀköisiÀ mimmejÀhÀn ne olivat valkoiset Jumbon retrolasit pÀÀssÀ.

pilkki73.jpg

Kun pilkkiaika oli kulunut umpeen, alkoi saaliin punnitus. LeveÀ hymy oli kaikilla, vaikka vain neljÀn kilpailijan pilkkiin sattui fisu tarttumaan. Kukaan ei tÀssÀ kilpailussa hampaat irvessÀ pilkkireijÀllÀ pilkkiÀ heiluttele, vaan kaikki ovat sangen suu korvissa, jos vaikka vieressÀ pilkkivÀn kanssakilpailijan reiÀllÀ sattuu kalaonni kohdalle.pilkki4.jpg

Voittajan oli selvillÀ jo ennen punnitusta ja sen myötÀ oli helppo hymyillÀ!

pilkki5.jpg

Minien ei tarvinnut paljon kopassa ihmetellÀ, sillÀ innokkaita sylissÀpitÀjiÀ riitti jonoksi asti.

pilkki7.jpg

pilkki78.jpg

đŸ¶đŸ¶Paikalla oli myös ihana koiruuskaksikko.

pilkki71.jpg

Ei tarvinnut isĂ€nnĂ€n syödĂ€ grillimakkaraa ilman seuraneitien intensiivistĂ€ tuijotusta.😛🙄

pikki72.jpg

Niin uskollinen makkaravahti!

pilkki72.jpg

SerkkutyttöjÀ

pilkki77.jpg

pilkki76.jpg

Palkintoja jaossa... Palkinnot nĂ€issĂ€ pilkkikisoissa on aina hyvĂ€t: työvaloa, kuulosuojaimet, fileerausveitsiĂ€, taskulamppua, uistimia, kahvia ja vaikka mitĂ€. Voittajalle kaulaan kiertopalkintomitali! đŸ„‡Vaikka koko kilpailun voittaja vaihtui viimevuotisesta, mitali lĂ€hti samalla paikkakunnalle odottamaan ensivuoden mittelöitĂ€.

00.jpg

Ja lapsille karkkia

pilkki74.jpg

VÀkeÀ paikalla oli runsain mitoin. TÀÀlÀ sai tavata ihmisiÀ, joita ei oltukkaan pitkÀÀn aikaan nÀhty ollenkaan.

pilkki3.jpg

Ja lapsilla serkkuseuraa. IkÀvÀ on ollut kova.

pilkki.jpg

Kotosalla iltasella paljuiltiin ja pelattiin lautapelejÀ. Nyt oli peliseurueen nuorimmalla jÀsenellÀ vapaat kÀdet kÀydÀ valitsemassa peli ja sieltÀ hÀn saapuikin Manila kainalossaan. MikÀs siinÀ, hieman vaihtelua Dominionille. Lapset ovat taas logiikkapelejÀ kavereiden kanssa vÀÀntÀneet hiki hatussa.

peli.jpg

Serkuksia ulkopuuhissa

serkut.jpg

Niin se sujui minunkin serkkupojalta vauvojen hoito. Kivoja, kunhan ei ole omia. :)

timo.jpg

Kullanmurut kummitĂ€din kainalossa. TĂ€mĂ€ neiti on niin innokas vauvanhoitaja, ettĂ€ tulisi vauvoja hoitamaan vaikka joka viikonloppu, jos vĂ€limatka ei olisi niin pitkĂ€ ja kulkeminen olisi helpompaa. 💗

eltsu.jpg

Ja isosiskosin halusi kuvatuksi pikkusiskon kanssa vielÀ eilisiltana, kun vieraat olivat lÀhteneet. Ei erÀÀn mikÀÀn ihan pieni sisko hÀn olekaan, vaan aikamoinen möllikkÀ jo.

maalis1.jpg

Ihanat muistot jÀi menneeltÀ viikonlopulta ja nyt taas paluu arkeen. Huomenna meillÀ onkin hieman syytÀ pienimuotoiseen juhlaan. Mukavaa viikkoa jokaiselle!