pilkki1.jpg

T√§n√§ viikonloppuna oli pilkkitouhuja hieman edellist√§ viikonloppua laajemmassa mittakaavassa. Miehen isoveli j√§rjest√§√§ vuosittain suvun pilkkikisat kotirantansa lammella ja t√§ll√§kertaa osallistujia taisikin olla enn√§tysm√§√§r√§. Niin niit√§ sukulaisia ja hieman muitakin vahvistuksia. Kaikki mahtuivat mukaan, eik√§ j√§√§ll√§ ollut ahdasta. Keli oli kohdallaan ja kev√§taurinko paistoi l√§hes pilvett√∂m√§lt√§ taivaalta. ‚ėÄÔłŹ

pilkki2.jpg

Serkkupoikia

pilkki6.jpg

Itse en siis pilkkinyt vaan meidän perhettä edusti isännän lisäksi nuori neiti 4v. Pojille osui samalle päivälle kaverisynttärit, jolloin ehdittiin paikalle vasta myöhemmin synttäreiden jälkeen. Hildalla ja Huldallakin riitti mielenkiintoista katseltavaa ja uudet arskat pääsivät ensimmäistä kertaa testiin. Aika rouhean näköisiä mimmejähän ne olivat valkoiset Jumbon retrolasit päässä.

pilkki73.jpg

Kun pilkkiaika oli kulunut umpeen, alkoi saaliin punnitus. Leveä hymy oli kaikilla, vaikka vain neljän kilpailijan pilkkiin sattui fisu tarttumaan. Kukaan ei tässä kilpailussa hampaat irvessä pilkkireijällä pilkkiä heiluttele, vaan kaikki ovat sangen suu korvissa, jos vaikka vieressä pilkkivän kanssakilpailijan reiällä sattuu kalaonni kohdalle.pilkki4.jpg

Voittajan oli selvillä jo ennen punnitusta ja sen myötä oli helppo hymyillä!

pilkki5.jpg

Minien ei tarvinnut paljon kopassa ihmetellä, sillä innokkaita sylissäpitäjiä riitti jonoksi asti.

pilkki7.jpg

pilkki78.jpg

ūüź∂ūüź∂Paikalla oli my√∂s ihana koiruuskaksikko.

pilkki71.jpg

Ei tarvinnut is√§nn√§n sy√∂d√§ grillimakkaraa ilman seuraneitien intensiivist√§ tuijotusta.ūüėõūüôĄ

pikki72.jpg

Niin uskollinen makkaravahti!

pilkki72.jpg

Serkkutyttöjä

pilkki77.jpg

pilkki76.jpg

Palkintoja jaossa... Palkinnot n√§iss√§ pilkkikisoissa on aina hyv√§t: ty√∂valoa, kuulosuojaimet, fileerausveitsi√§, taskulamppua, uistimia, kahvia ja vaikka mit√§. Voittajalle kaulaan kiertopalkintomitali! ūü•áVaikka koko kilpailun voittaja vaihtui viimevuotisesta, mitali l√§hti samalla paikkakunnalle odottamaan ensivuoden mittel√∂it√§.

00.jpg

Ja lapsille karkkia

pilkki74.jpg

Väkeä paikalla oli runsain mitoin. Täälä sai tavata ihmisiä, joita ei oltukkaan pitkään aikaan nähty ollenkaan.

pilkki3.jpg

Ja lapsilla serkkuseuraa. Ikävä on ollut kova.

pilkki.jpg

Kotosalla iltasella paljuiltiin ja pelattiin lautapelejä. Nyt oli peliseurueen nuorimmalla jäsenellä vapaat kädet käydä valitsemassa peli ja sieltä hän saapuikin Manila kainalossaan. Mikäs siinä, hieman vaihtelua Dominionille. Lapset ovat taas logiikkapelejä kavereiden kanssa vääntäneet hiki hatussa.

peli.jpg

Serkuksia ulkopuuhissa

serkut.jpg

Niin se sujui minunkin serkkupojalta vauvojen hoito. Kivoja, kunhan ei ole omia. :)

timo.jpg

Kullanmurut kummit√§din kainalossa. T√§m√§ neiti on niin innokas vauvanhoitaja, ett√§ tulisi vauvoja hoitamaan vaikka joka viikonloppu, jos v√§limatka ei olisi niin pitk√§ ja kulkeminen olisi helpompaa. ūüíó

eltsu.jpg

Ja isosiskosin halusi kuvatuksi pikkusiskon kanssa vielä eilisiltana, kun vieraat olivat lähteneet. Ei erään mikään ihan pieni sisko hän olekaan, vaan aikamoinen möllikkä jo.

maalis1.jpg

Ihanat muistot jäi menneeltä viikonlopulta ja nyt taas paluu arkeen. Huomenna meillä onkin hieman syytä pienimuotoiseen juhlaan. Mukavaa viikkoa jokaiselle!