Pienoista hienosäätöä vielä mietin olohuoneeseen; mitä puuttuu ja mitä ehkä on liikaa. Meillä on vain muutaman vuoden vanha kiva valkoinen kirjahylly, jossa olen säilytellyt vuosien aikana kerättyä lasikokoelmaani. Nyt tilanne on se, että se ei tule enää isomman sohvan ja takan vuoksi mahtumaan. Eikä se mahdu meillä mihinkään muuallekaan.

Pulma siis sinänsä on moniulotteinen, sillä luopua siitä en haluaisi ja toisekseen mihin laitan ne kaikki keräilykohteeni, kun eivät mahdu meillä mihinkään. Hylly nyt todennäköisesti jokatapauksessa saa lähteä ja sille uskon kodin löytyvän hetkessä, mutta astiat, niistä en luovu. Jotain nerokasta siis on keksittävä ja pikaisesti.

0%2C01%20sis.jpg0.0sis.jpg

0%2C0124.jpgVaikka verhot tuossa alla olevassa kollaasissa näkyvätkin, ne ovat vielä hankkimatta. Jotain tuon tyylistä uskoisin. Mattovalinta myös edelleen keskes, kun mihinkään en ole kotoa päässyt niitä katsomaan. Niin suuntaa meidän perheen autonnokka kohti Tamperetta heti, kun mahdollista. Jalallinen valaisinkin olis kiva, mutta sen tarpeen näkee vasta kun kaikki muuten valmista. Toki niitäkin jo hieman vilkuillut olen. Ihania, ihania.

Ja sisustustyynyt, niiden ompelu on on niin mukavaa, että niitä tekee jo ihan ompelun ilosta. Saumurinlangat tosin tällä hetkellä solmussa ja on niin monimutkaiset, että huh huh. Isännälle siis näperrettävää, minun hermot ei riitä hetkeksikään sellaiseen pikkutarkkaan pujotteluun. Kauniita kankaita riittää ja edullisestikin saa tyynyt itseompelemalla. Marimekon, Pentikin -ja Vallilan mallistoista löytyy yleensä ne kauneimmat vaihtoehdot. Edullisista palakankaista tekee usein ihania löytöjä.

0%2C01%20sis1.jpg

Olohuoneen yhdeksi seinäksi teetettiin kuvaamani valokuvatapetti. Pala meidän riihivanhuksen seinästä. Isäntäkin siihen innostui heti. Sormet syyhyää saada hommat valmiiksi ja tänään päästäänkin hommissa taas mukavasti eteenpäin, kun lasten kummitäti tulee meille lapsia hoitamaan.

Nyt pikaisesti maalikauppaan. Tarkoituksena olisi myös tänään tehdä jotain hieman parenpaa viikonloppuevästä. Postaan siitä vielä lisää, mutta paprikat on olennainen osa tätä herkkua.

Reipasta lauantaita teille kaikille!