Eilinen meni niin sutjakkaasti, että koneella ei tarvinnut paljon pyörähtää. Käytiin Saarijärvellä katsomassa sitä uutta sonnia. Oih, ihastuttiin isännän kanssa samaan yksilöön, joka kuitenkin oli alustavasti varattu toiselle tilalle. Nyt sitten jännitetään saadaanko se meille vai ei. Ostohalukkuutta kyllä meillä riittäisi, vaikka kyseisestä yksilöllä riittäisi rahkeita parenpaankin jalostuskarjaan. No katsotaan, päätyykö P. Lego meille, vai meneekö se sivu suun. Sonnista en huomannut kuvaa napata, mutta tästä seuraavasta kaunottaresta ehdin pari räpsyä ottaa.

IMG_5156.jpg

Käyntiin myös Saarijärvellä lasten kummitädin luona asentamassa valaisinta. Ihan hävetti, kun nyt vasta ehdittiin sinne asennuspuuhiin. Hän sai valaisimen meiltä joululahjaksi ja samaan lahjaan kuului se asunnuskin. Kylläpä siinä näprätessä tunti vierähti ja meille naisille piisasi paljon asennettavia lasinpalasia. Lopputulos oli kaunis... Nyt harmittaa kun ei samalla itselle ostettu samanlaista valaisinta. Koko huone kylpi valonsäteissä, jotka noista lasinpalasista heijastuivat seinälle.  I´m in lööööv.

IMG_5130.jpgIMG_5146.jpg

IMG_5157.jpg

Ohessa kuva Kodin1:sen sivulta napatusta Anetan Introsta. Näyttikin sielä olevan nyt kivassa tarjouksesa... Hmmm. Pitäsiköhän hankkia jonnekin omaankin kotiin? Tästä kuvasta näkee valaisimen paremmin.

00000000000000aneta-riippuvalaisin_intro

No parempi asennus myöhään kuin ei milloinkaan. Samalla hieman suunniteltiin asuntoon uusia värejä. Kaikki seinäpinnat tulevat saamaan uuden maalin pintaansa ja voin jo silmissäni nähdä, miten upea lopputulos sinne syntyy. 

Tämä aamupäivä on kulunut sutjakkaasti lasten kanssa siivotessa. Ovat kyllä lapsukaiset siiheen puuhaan ryhtymisessä maailman laiskinpia. Tosin hoksasin, että niillä on tänään toinen viikon kahdesta pelipäivästä ja pelata saa sitten kun oma huone on siivottu. Johan alkoi vikkelästi tavarat löytämään paikoilleen. Kiristys ja lahjonta siis käytössä -ja hyvin toimii. ;)

Nyt pitäisi ryhtyä leipomaan, sitä harvemmin harrastan. Tässä vielä pienenä lisähaasteena touhuaa parivuotias apukokki. Meillä juhlitaan huomenna isännyyden synttäreitä ja yhdistettyä ystävänpäivää. Saapa nähdä saanko aikaiseksi mitään, josta voisin tännekin laittaa kuvan.

Ihanaa tulevaa viikonloppua jokaiselle!