Tässä on viikko jo vierähtänyt loppupäähän ja kirjoittaaon ollut tarkoitus vähän joka ilta. Mutta suunnitelmathan ei aina toteudu odotusten mukaan ja sen verran taas on ollut haipakkaa, että kirjoittaminen on todellakin jäänyt vain suunnitelman tasolle.

Itsekin on tullut pariin kertaan pakattua lapset autoon ja kurvattua kaverin luokse hieman tuulettumaan, kun oma kotisohva alkaa tuntua jo kovinkin tylsältä ja vaihtelu on ollut vähintään tervetullutta. Kotona vauvoja hoidellessa pyörii mielessä tekemättömät hommat ja se lista kasvaa kasvamistaan, mutta minkäs teet. Se aika kun neidit nukkuu menee aika tehokkaasti ruokia laitellen, siivoillen ja pyykkikoneen kanssa loputonta tuttavuutta tehden. Mutta nyt taas jatkaa, kun energiat on kohdillaan.

t%C3%A4dit.jpg

Viime viikonloppu hujahti sisareni perheen eli lasten serkkujen saapuessa viikonlopun viettoon. Siinä riitti menoa ja melskettä mäenlaskun, luistelun, lauta -ja konsolipelien parissa. Pokemonit ovat valloittaneet koko lapsikatraan mielen ja aiheesta näytti riittävän leikkiä niin sisälle kuin uloskin.

t%C3%A4p%20serkut.jpg

Myös minien "kummitädit" olivat paikalla, eikä kerenneet pikkuiset sittereihin moneksikaan minuutiksi innokkaiden hoitajien toimesta koko viikonlopun aikana. Sitä alkoi jo aamut reippailla jumppatuokioilla heti heräämisen jälkeen. Molemmilla jumpattavina tietysti omat silmäterät.

t%C3%A4dit1.jpg

Ja aina jos suinkin mahdollista hieman sitä pelailuakin kera herkkujen, oli sitten yö tai päivä.

t%C3%A4d%20herkut.jpg

Alkuviikkoon on mahtunut myös onnen ja surunkin kyyneleitä.

Haikeita hetkiä koettiin navetalla, kun seuraava teuraskuorma haettiin. Tai ne pettymyksen kyyneleet valuivat siinä vaiheessa, kun neiti 4vee näki lemppari hiehonsa Minnin ketan tyhjänä. Siinä olis ollut kyllä mahtavaa emoainesta luonteen puolesta, mutta eri sukupuolisena kaksospuolikkaana suvun jatkaminen on mahdotonta. Olisin siitä karvatuppigeenitestin teettänyt, mutta eipä se koskaan kiimaan tullut joten peli oli siltä osin selvä. Niin sanottiin Minnille, Madonnalle ja jättikokoiselle sonnipoika Männynkävylle haikeat heipat. Tämä tarkoittaakin sitten taas seuraavaa lihan suoramyyntipäivää.

Lihatilauksia on tullutkin taas paljon, mutta ehkäpä tästä erästä saadaan jotain jo omaankin pakastimeen. Minusta on ollut kätevää ottaa pakastimesta valmiita lihapullia tai valmiiksi paistettua ja maustettua jauhelihaa suoraan keittoihin tai kastikkeisiin, mutta nyt kaikki varastot on huvenneet loppuun. Niitä olisi tavoite saada pakastimeen useampi kymmenen kiloa kevään kiireitä helpottamaan. Niin kätevää ja samaa olen suositellut muillekin kokeiltavaksi -ja ne jotka ovat kokeilleet ovat ihastuneet sen helppouteen. Myös lihaprässillä tuoreesta jauhelihasta raakana muodoillut ja pakastetut pihvit hampurilaisten väliin ovat osoittautuneet tosi käteviksi. Nyt on hamppareita väsätty useastikin niiden helppouden ja toki maittavuuden vuoksi. Seuraava, eli viimeinen porukka laitetaankin pian lähtöjonoon, mikä tarkoittaa että navetalla pääluku on muutaman kuukauden pienimmillään ennen uusien  vasikoiden syntymää ja sitten onkin kaikki lihat tältä erää myyty. Seuraavan kerran lihaa on meiltä tarjolla vasta joulukuussa.

Puolestaan onnen kyyneleet tirskautin siitä, kun yhtenä aamuna nostin toisen neidin käsieni varassa toisen pötköttelevän palleron yläpuolelle ja Hilda hihkaisi Huldan silmiin katsellen selkeällä suomenkielellä että "moi." Siitä seurasi sellainen molemminpuoline jokeltelun tulva ja kumpikin innostuivat toistensa näkemisestä siinä määrin, etteivät meinanneet nahkoissaan pysyä. Oi voi, kun olisi ollut ylimääräinen käsipari tallentamassa sen hetken videolle. Aivan mahtavaa seurata heidän keskenäistä kommunikointia jo näin varhaisista vaiheista.

Nyt on taas vauvoja tukkoisuuden nimissä nukutettu päivittäin yhdet pidemmät tirsat ulkona raikkaassa säässä vaunut hieman pystyyn kohotettuina. Heittämällä menee 3-4 tuntia torkkuessa ja lähes aina tulee sitten haettua neidit sisälle heräilemään, kun unet tuntuu vain venyvän ja venyvän. Päikkäreiltä heräsi varsin iloinen Hilda.t%C3%A4psy.jpg

Huldan ollessa hieman miettiliäänpi.

t%C3%A4psy1.jpg

Nyt taas tosiaan viikko vierehtänyt loppupuolella ja huomenna odotellaankin taas vieraita viikonlopun viettoon. Täten toivottelen teille antoisaa loppuviikkoa ja viikonloppua!