Niin ne kuukaudet vaihtuu ja kalenteria saa olla kääntämässä yhtä kyytiä. Tänään meidän perheen kaksi pienimmäistä täyttivät 7 kuukautta! Huldahan tässä on jo ollut varmaan kuukauden päivät konttausasennossa ja tänään Hildakin sai samasta juonesta kiinni. Kamerallahan sitä en kuitenkaan saanut tallennettua, mutta kyllä sekin hetki vielä koittaa. Pienen videopätkän laitoin blogin facebooksivulle nähtäväksi kaksikosta.

huhti22%2C30.jpg

Kaikki värikäs kiinnostaa molempia ihan hirmuisesti. Yllä näkyvät Lamazen vauvalelut rapisevine yksityiskohtineen on ihan parhaita.

huhti22%2C29.jpg

Nämä vaatteet on muuten isosiskon kirppislöydöt pitkän harkinnan päätteeksi, kun kuulemma vauvoillakin pitää olla jotain pinkkiä tyttövaatetta. No nyt todistettavasti on. :)

huhti22%2C31.jpg

Lempparileluista puheen ollen yksi suosikeista on ollut ikeasta ostettu Leka -lelukaari. Kuvat on jo muutaman viikon vanhempia, mutta unohtuneet tänne laittaa. Tässä muutamassa viikoissa vauvoille on kasvanut huomattavasti lisää karvaa pään päälle.leka-jumppakaari-eri-vareja__83080_PE209lelukaari1.jpg

Päädyssä olevat kiukurat ne vasta mielenkiintoisia ovatkin.

lelukaari3.jpg

Justiin sopivasti ylttää kiinni, kun hieman kurottelee.

lelukaari5.jpg

Helposti irroitettavia killuttia on maisteltu ja haisteltu lukemattomat kerrat ja viihtyvyys on taattua.

lelukaari6.jpg

Keskiviikkoiselta superpikaiselta Jyväskylänvisiitiltä tarttui mukaan ihana Haban vauvalelu. Värikäs ja kirkas ja heti pääsi testiin.

huhti25%2C27.jpghuhti23%2C03.jpg

Juhlistettiin vappuvieraiden saapumista ja midien 7 kuukauden etappia tänään hamppareiden voimin. Kotia on alettu myös koristelemaan vappua varten ja vappupallotkin on nyt hankittuna, vaikka hieman jo ehdin pelätä, että ilman jäädään. Pokemonit tai Mario Brossit olisi ollut ykköstoiveina, mutta sellaisia ei tältä kylältä tänä vuonna löytynyt. Jokainen kuitenkin löysi itselleen sopivan: pojat mario pelistä tutut  tähdet ja Rinkula samanlaisen Elsa & Anna -pallon, kuin viime vuonna.

huhti23%2C09.jpg

Täytyypä tänne muistoksi laittaa, kuinka talvista täälä on nyt huhti-toukokuun vaihteessa. Ihan sai toissa aamuyönä hieraista silmiä uudemman keran, kun yöllä crocsit jalassa lähdin kipittämään navetan suuntaan poikivia lehmiä morjestamaan. Ihan näin paljoa lunta ei ole tällä hetkellä, vaikka vähän väliä sitä lisää tupruttaakin. Sai unohtaa haaveet vappubrunssista terassilla. Nuo hurjapäät, eli isäntä lapsien kanssa nukkuvat tuola huvimajan levitettävässä sängyssä yönsä. On sielä lämmitin ja makuupussit ja kuulemma kivaa on! Jostain kumman syystä viihdyn untuvapeiton alla vauvojen kanssa omassa sängyssä ihan loistavasti. Pisteet kyllä tuolle isännälle, kun lasten kanssa tuola yöpyy. Tai siis tokikaan lapset eivät sielä keskenään voisi ollakkaan, mutta jos minulle napsahtaisi yöpymisnakki nyt tuolla majassa, nukuttaisiin takuulla kaikki omissa kotisängyissä.

huhti23%2C10.jpg

Tänään aurinkokin kurkisteli hetkittäin pilvien lomasta ja heti tuntui paljon keväisemmältä.

huhti23%2C02.jpg

Mutta vappujutuista myöhemmin lisää!