Taas on mieleen tullut muutama must have -juttu, jotka pääsevät kolmannelle haaveissa -ja hankintalistaukselleni. Läheskään kaikki ihanuudet edellisiltä listauksilta eivät ole kotiutuneet, mutta ainahan sitä saa haaveilla ja muutaman haaveen harkinnan mukaan toteuttaa.

Ihan ensimmäiseksi tälle listaukselle pääse kaksisolmuinen Aarikan Tsaaritar -kynttilänjalka. Minulta löytyy jo kaksi saman sarjan pienempää ihanuutta ja tämä kolmas olisi täydellinen kumppani siihen samaan sarjaan. Siinäkin mielessä hieman houkuttaa lisää, kun nämä on nyt HobbyHallissa tarjouksessakin. Mutta tosiasiassa onhan nämä aivan järjettömän hintaisia puunpalasia. Kolmepalloista en ole koskaan luonnossa edes nähnyt. Mutta kertakaikkisen upea yksilöhän sekin on. Välttämättä ei ole se esteettisesti toimivin kynttilänjalka yksinään, mutta useamman erikokoisen kynttilänjalan sarjassa kylläkin.

Aarikka%20kynttil%C3%A4njalka.jpg

 Myös kuvassa näkyvälle Aarikan Kuningatar -tarjoilulautaselle löytyisi käyttöä, jonka vuoksi se kuuluu vahvasti sarjaan haaveissa.

Marimekon Siirtolapuutarha- tarjotin. Ihana, ihana, IHANA! Meidän keittiö ihan huutaa tätä, sillä kesäverhot on samaa kangasta ja astiat osittain samaa sarjaa. Toinen tarjotinhankinta /haave olisi graafinen, musta-valkoinen Marimekon Fokus. Sitäkin olen ihastellut jo pitkään. Se olisi väreiltään huomattavasti moni käyttöisempi.

               siirtolapuutarha%20tarjotin.jpg

mm%20fokus.jpg

 Iittalaan kauniit nappula kynttilänjalat kruunukynttilöille. Musta, keltainen ja harmaa olisivat ne mun värit. Näitä kävin ihastelemassa Kyyjärven Paletissa.

Iittala%20Nappula.jpg

Ikuisena haaveena Mariskoolien osalta olisi saada jostain ostettua lisää opaalivalkoisia Mariskooleja. Täysi kuuden sarja olis jo aika huippua. Tällä hetkellä hieron kauppoja kolmesta kappaleesta ja jos saadaan kaupat onnistumaan, skoolikokoelmani olisi kaikilta osin lähes täydellinen. Mutta tämä jää nähtäväksi enkä tohdi asiaa hehkuttaa, ennen kuin skoolit ovat kädessäni. Näitä valkoisiahan ei ole ollut tosi moneen vuoteen tuotannossa, mikä näkyy heti niiden hinnoissa. Maltaita en ole niistä valmis maksamaan, jos kivaan hintaan sattuu kaunis yksilö kohdalle, en jää haikailemaan liian pitkäksi aikaa.

Mutta kaikista himottavin hankintalistan haave olisi Marimekon uutuudet Siirtolapuutarha -sarjaan, johon olen pahasti koukussa. Pulla lautasia olen hankkinut vain muutaman, koska niiden pintakuvio ei ollut omasta mielestä se täysi kymppi, vaan ihan ok. Nyt samaa 20 cm:n kokoa oli tullut nuo isopalloiset lautaset. Kaiken kruunasi vielä pallokuvioinen mehukannu. Tykkäättekö? Minä suorastaan rakastuin.

siirtolapuutarhalautanen%2020%20cm.jpg

siirtolapuutarhakannu.jpg   Myös 2,5 dl pienet jälkiruoka/tarjoilukulhot ovat saaneet suuren pallorivin kylkeensä. Kyllä kelpaisi.

                  mm%20kulho%2025%20cl.jpg


Uusi olohuoneenpöytäkin voisi olla ajankohtainen hankinta lähiaikoina. Ihastuin Luhdan Aura metallilankapöytään. Myös muutama muu mielenkiintoinen vaihtoehto löytyy sen aiemmin hehkuttamani Hayn Tray-pöydän lisäksi.

blogi%20luhta%20aura%20metallilankap%C3% 

Musta tai valkoinen Solo1 voisi olla myös yksi vaihtoehto. Näitä molempia on myös pienempinä, jolloin kahden pöydän yhdistelmästä saisi kivan kokonaisuuden.

blogi%20solo1.jpg

Kultakeramiikalle on tullut uusi astiasarja artisokka ja parsa. Näiden musta-valkoinen värimaailma viehättää kovasti. Tykkään myös sekoittaa kattauksissa ronskisti eri sarjoja. Nämä toimisivat hyvin jo olemassa olevien Marimekon Siirtolapuutarhan ja Arabian Teeman yksiväristen (mustan ja valkoisen) osien kanssa.

smeg.jpg

Nyt samalla, kun teen sisareni perheelle sisustussuunnitelmia ja hankintoja ensi kesänä valmistuvaan kesähuoneeseen, olen suorastaan rakastunut SMEG:in tuotteisiin. Mustiin sellaisiin. Smegin jenkkijääkaappi olisi täydellinen meidänkin keittiön kylmäkaluste. Samasta sarjasta löytyy vedenkeitin, leivänpaahdin, yleiskone ja paljon muuta ihanaa. Hinnat on vain aivan pöyristyttävän kovat, mutta joskus jos lotossa onni potkaisisi, niin sitten uudistaisin kerralla koko keittiön kodinkoneet mustiksi Smegeiksi.

musta%20smeg.jpg

Ihan jännityksellä odotan, tuleeko sisarelleni tämä ehdottamani ihanuus, vai päätyvätkö johonkin toiseen ratkaisuus ja jos päätyvät niin mihin... Mutta toivottavasti omasta kodistakin ainakin joskus löytyisi varsinkin tuo upea retrojääkaappi!

Hobbyhallista löysin myös mieluiset, kudotut, räsymatontyyliset matot meidän eteiseen. Nykyiset onkin ollut jo niin monta vuotta, että reuna on purkanut isolta pätkältä keittiön ja eteisen kohdalta. Kyllä muuten oli kiva fiilis kun isännän kainalossa lueskelin yhtenä iltana hobbyhallin uutta kuvastoa sohvalla, eikä mitään puhettakaan ole ollut eteisen matoista ja mies sanoi, että voisinko katsella jotkut kivat matot eteiseen. Siis MIES käski katsella uudet kivat matot eteiseen ihan omasta päähänpistostaan. No huh huh sanon minä, nyt on maailman kirjat sekaisin. Kun kysyin että miksi, oli peruste ihan järkeenkäypä: Vanha matto on niin pahasti purkautunut, että joku voi kompastua siihen. Kyllä, juurikin näin! Tottapuhuen mun piti jo viime Ikean reissulla ostaa siihen uudet matot, mutta kiireessä en kerennyt ja osittain vähän unohtuikin. Nyt kuitenkin löysin Hobbyhallista kivat vaihtoehdot ja mattoja oli tarjolla punaisena ja harmaana. Hehkuvan, punajuurenpunaiset, eläväpintaiset matot olisivat ihanat talviaikaan, mutta harmaat taidan kuitenkin järkisyistä laittaa tilaukseen. Rento räsymattotyyli tuo ihanaa pehmeyttä eteiseen. Mitäs tykkäätte?

Tai herättääkö mikään listaamaani tuote minkäänlaista mielenkiintoa?

koodi%20palmikko%20matot.jpg

Jouluhan on tässä ihan kohta jo lähellä ja jos on oikein kiltti niin kai sitä jokainen voi jotain toivoa...

Mikä on juuri sinun sisustustavarahaave ja aioko sen lähiaikoina toteuttaa?