Isosiskoni oli meillä kylässä ja kysyi, voinko tehdä hänelle jonkun tosi hyvän hampurilaisen. Juuri edellisellä viikolla oltiin jo kahteen kertaan syöty normaalit jauhelihahampparit, joten jotain vaihtelua oli keksittävä.

00ham2%2C1.jpg

En ole ikinä ollut mikään vuohenjuustofani, mutta nyt sitä kokeilin yhdistettynä grillattuun broileriin ja paholaisenhilloon. Voin todeta, että yhdistelmä toimi. Toimi jopa niin kivasti, että tänään kun tuli lasten kummitäti kylään, tein samanlaiset hampparit uudelleen.

00ham.jpg

Hampurilais-sämpylöitä tai muuta leipää

Maustamotonta broilerin fileepihviä

Limepippuria

Grillauskastiketta

Vuohenjuustoa

Paholaisenhilloa

Sipuli

Tomaatti

Hampurilaiskastike

Salaatinlehtiä, rucolaa

00ham2%2C3.jpg00ham2.jpg

Aloita leikaamallalla broilerinfileepihveistä "roippeet pois" ja laita maustumaan. Leikkaan ne myös halki pituussuunnassa, jota grillatessa ne hetkessä kypsiksi ja erityisen rapsakoiksi. Päälle limepippuria ja grillausöljyä, sekoittele. Halkaise sämpylät.

Leikkaa tomaatti ja sipuli ohueksi renkaiksi ja huuhtele salaatinlehdet ja rucolat.

Grillaa kuumalla parilalla broilerifileet ja kääntämisen jälkeen nostele palojen päälle vuohenjuustoa. Paahda samalla sämpylät rapsakoiksi.

Kokoa hampurilaiset latomalla täytteet sekaan. Paholaisenhillon ohje löytyy blogista erikseen tunnistepilven kohdasta ruokaohjeet. Paholaisenhillon, grillatun broilerin ja vuohenjuuston yhdistelmä oli kokeilemisen arvoinen. :)

00ham1.jpg