Kirjoittelu on jäänyt kaiken muun kiireen ohessa hyvinkin vähäiseksi viime aikoina. Vaikka myöhäiseksi nytkin meni, kuitenkin haluan teille kaikille toivottaa hyvää ystävänpäivää! Jopa minun alunperin jouluksi kasvattama amaryllis puhkesi tänään täyteen loistoonsa, vaatimattomat 7 viikkoa myöhässä. Tänään oli oikein hyvä päivä kuitenkin.

00000%200000aaa0a00a0.jpg

Meillä tänään ystävänpäivän lisäksi on juhlittu isännän synttäreitä. Ei kuitenkaan sen kummenpaa, kuin aamupala värkättiin lasten kanssa ja pienenä yllätyksenä isännälle ja lapsille tilasin Jontikan lippalakit kesäksi. Neidille pinkki ja pojille vihreät. Lapsia harmitti, kun minulla ei ollut ystävänpäiväpakettia avatakseni, mutta enpä vielä tiennyt tässä vaiheessa, mitä ilta tuo tullessaan...

Helmikuu%20201610%20020.jpgHelmikuu%20201610%20021.jpg

Meille piti tulla koko viikonlopuksi vieraita ja käytiin Tuurissa keskiviikkona. Tuurista tarttui mukaan 9 kiloinen joulukinkku, joka viime yönä paistettiin. Viikonloppuvieraiden tulo peruuntui auton rikkoontumiseen ja hieman jo tuskailtiin mihin jo sulamassa muutaman päivän ajan ollut kinkun köriläs tungettaisiin, mutta tänään saatiin pienellä varoitusajalla yllätys vieraita autolastillinen. Isännän veli perheineen ja lapsille pirteä serkkutyttöjen seurue. Saatiin sitten porukalla kinkkua tuhottua ja täytyy sanoa, että kyllä se yllättävän hyvälle maistuikin. Jouluna kinkku meni ihan ohi kaikkien muiden herkkujen lomassa. Tapaa tästä ei kuitenkaan tule, sillä kyllä kuitenkin se naudanliha tässä mökissä on se ihan ykkönen.

Helmikuu%20201610%20029.jpg

Eskarilainen oli ekaa kertaa kaverisynttäreillä ja kolmen tunnin jälkeen kotiin haettaessa oli ihan kuitti. Eikä ihme, sillä kavereita ja tekemistä oli riittänyt reippaasti. Hieman sinne meno jännitti, mutta hienosti selvisi. Ensi viikon keskiviikkona hänellä itsellään tulee 7 vuotta täyteen ja tässä suunnitellaan jo kovasti synttärijuhlia ensiviikonloppuun.

Illalla vielä oma ystäväni yllätti minut suurella paketilla. Meinasin ihan kyynellin häkeltyä hänen kauniista sanoista. Ollaan yhdessä käyty kerta viikkoon salilla ja uimassa ja paketista kuoriutui ihana treenikassi ja juomapullo. Olin ihan sanaton! Kiitos vielä Arja. <3

00%20Yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4.jp

Mutta näissä merkeissä kohti huomenna alkavaa uutta viikkoa!

Ps. Ollaan ihan rakastuttu meidän sykemittareihin isännän kanssa. Löytyy niin paljon kaikkea mielenkiintoista ja meillä on pieni kilpailu keskenään, kumpi saa kerättyä päivän mittaan paremmat prosentit. Kerron näistä myöhemmin lisää. :)