Heipparallaa. Tällä kertaa onkin erityisen mukava kirjoitella tätä postausta, sillä sain Juhlahumun kanssa tehdyn blogiyhteistyön kautta laittaa teille arvoisat lukijat pienen arvonnan pystyyn.

Arvonnan kohteena on täälä blogissakin useasti vilahdellut Light box -valotaulu, johon itse tuunaillaan fiiliksen mukaan erilaisia tekstejä. Juhlahumun valikoimasta niitä löytyy neljää eri väriä, joista voittaja saa vapaasti valikoida juuri sen sävyn, joka omaa silmää miellyttää kaikista eniten. Vaihtoehtoja on trendikäs nelikko; musta ja valkoinen ja uutuusväreinä minttu ja vaaleanpunainen.

Juhlahumua%20lightbox.jpg

Meillä lightbox on käytössä yleensä aina juhlissa ja muutoin eteisessä vieraat toivottamassa tervetulleeksi. Lapset ovat aika innokkaita laittamaan tauluun uudet tekstit ja arvonta koskee peruspakettia, mutta sitä voi itse myöhemmin laajentaa halutessaan lisäosilla, joista löytyy erilaisia kirjainsettejä, numeroita tai kuvakkeita. Vain mielikuvitus on rajana!

lightbox2.jpg

Muutama kollaasi, kuinka olen taulua käyttänyt milloin minkäkin ikuistettavan teeman mukaan:

00%20lightbox%20p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4ine

Kuka söi munat? Sitä ihmeteltiin pääsiäisen aikaan.

Minit 6 kuukautta, Onnea!

00%20lightbog%20minit.jpg

Äitienpäivänä lapset olivat taiteilleet tauluun seuraavan tekstin kuvia säästelemättä. :)

lightbox%20%C3%A4itienp%C3%A4iv%C3%A4.jp

Vappuna lightbox oli jälleen käytössä. Sitä voi käyttää myös kattauksessa pöytäkoristeena. Monipuolinen ja muuntautumiskykyinen sisustuselementti siis.

00%20lightbox%20vappu.jpg

Niinkuin viime viikonloppunakin typyjen 1 -vee synttäreillä. Isänpäivään, Halloweeniin ja jouluunkin täytyy keksiä sopivat tekstit.

lightbox%20syntt%C3%A4rit.jpg

Minkä värinen valotaulu sopisi sinun sisustukseen parhaiten? Kommentoi tähän alas tai blogin facebook-sivun puolelle ja olet mukana arvonnassa! Torstaina 12.10 2017 arvomme voittajan, joten sinne asti aikaa osallistua.

Lisäksi Juhlahumun nettikauppaan on nyt alennuskoodi tarjolla. -15% alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 30.11.2017 saakka. Syötä koodi Oivalluksia15 ostoskorissa kuponki kohtaan.

Ohessa linkki Juhlahumun verkkokauppaan: https://juhlahumua.fi/tuote-osasto/juhlakoristeet/

Onnea arvontaan!