Vielä ehtii huomiseksi valmistaa pipareita, jos tänään tekee taikinan vetäytymään tai nappaa kaupasta valmiin taikinan. (En ole ikinä kaupasta valmista taikinaa ostanut, mutta luulisin sieltä sellaista löytyvän)
Piparkakkutaikina on Paraisten piparitaikinan ohjeella tehty. Lapset tietysti mukana painelemassa kuvioita ja syömässä taikinaa.
PIKEERI eli roya icin kovettuu hyvin, eikä kuivuttuaan tartu tai tahriinnu, vaikka piparit latoo päällekkäin.
Perusohje:
1 kananmunan valkuainen
1/2 tl sitruunanmehua
3-4 dl tomusokeria
Mittaa aineet kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella 4-5 minuuttia, kunnes täytteestä tulee sopivaa. Kaada muovipussiin ja leikkaa pussin nurkkaan pieni reikä. Pursota haluamiasi kuvioita.
Luurankopipari idea löytyi netistä googlen kuvahausta ja samalla tähtikuvioiset piparit saivat naamarit.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.