Niin on kiirettä pitänyt, että tännekään ei ole uusia kuulumisia ehtinyt päivitellä.

Kun rantasaunan ja uimisen makuun juhannuksena päästiin, ei loppua taida olla näkyvissä. Ollaan oltu yhtä iltaa lukuunottamatta joka ilta rannassa. Vesi on ollut 13- 17 asteen lämpöistä, eli vielä aika vilpoisaa.

ranta.jpgranta1.jpg

Hih, mikä sitkeä sintti vetää köyden toisessa päässä.

ranta2.jpg

Lapset sai toivoa, mitä tehtäisiin. Legokaupunki oli vastaus ja sitä rakennettiinkin useampi tunti. Jokainen valitsi palikanvärit ja sitten tuumasta toimeen.

ranta6.jpgranta8.jpgranta9.jpgranta7.jpgranta10.jpg

Nyt ei yläkerran leikkihuoneessa tarvitse kuvitella kävelevänsä. Loikkimalla saa liikkua, jos sinne on asiaa. Mikähän huuto syntyy, kun viikonloppuna on pakko imuroida huone uusia vieraita varten silloin rakennelmat purkaantuu...

ranta4.jpg

Kuularata on myös ollut jokapäiväinen rakennelmien kohde. Aina vaan uutta rataa perään, kun edellinen kaatuu.

ranta3.jpg

Nyt on meneillään lastenkulttuuriviikko ja jokapäivälle on jonkinlaista ohjelmaa. Urheiluhallille järjestetty temppurata oli lasten mieleen. Paikalla oli aika paljon porukkaa, joten vauhtia riitti. Pitäisi kuulemma päästä uudelleenkin.

jump.jpgjump1.jpgjump2.jpgIMG_3977.jpg

Pikkuneiti ei varmaan askeltakaan kävellyt, sillä kaikki matkat taittui juoksujalkaa. Ja lopussa hän olikin aika hikinen -ja punainen pakkaus. Eilen oli muuten kuvassa näkyvän eli meidän pienimmän 2,5vuotis päivä. Ihan kummastuttaa, mihin se kaikki aika hupenee. Juurihan hän syntyi.

Tytöt on viihtynyt meillä jo 10 päivää, mutta tänään sanotaan heille hyvästit. Kuulemma uudelleen tulevat kesäloman aikana.  Alkuviikosta saapuu rakas lapsuudenystäväni perheineen. Ikävä onkin ollut jo tosi kova. Hyviä kelejä tässä samalla odotellaan, sillä rehuntekoa ei ole vielä edes aloitettu. Vettä kun sataa ihan joka päivä.

 Meillä on täällä ollut melkoinen jäätelötehdas käynnissä ja uusia makuja on testattu useampia. Koitan viikonlopun aikana ehtiä jossain välissä laitella reseptiä. Mm. suklaata, mansikkaa -ja salmiakkijäätelöä. Namskis!

Ikimuistoista viikonloppua jokaiselle lukijalle!

Ps. Teitä lukijoita käy täälä päivittäin monta sataa. Kommenttia vain rohkeasti tulemaan. :) Etsin myös itse blogimuotoista uutta luettavaa, joten linkkiä rohkeasti viestikenttään, jos sellainen löytyy. :)