Muutama viikko on vierähtänyt meidän syyslomalla ennakkoon juhlituista Halloweenkemuista. Toivottavasti joku saisi näistä kuvista napattua ideoita omien Halloween juhliensa pukeutumiseen tai tarjoiluun. Ällövaroitus!

HALLOWEEN%20TARJOILU.jpgHALLOWEEN%203.jpgHALLOWEEN22.jpgHALLOWEEN21.jpgHALLOWEEN%2013.jpgHALLOWEEN%2012.jpgHALLOWEEN%2017%2C2.jpgHALLOWEENKURPITSA.jpg

Meillä oli toimintaa niin sisällä kuin ulkonakin. Jokaisen "pienen" tuli suorittaa ulkona pareittain rata, jotta kaikki voittaisivat palkinnon. Radassa kierrettiin taloa ympäri, laskettiin vaijeriradalla ja pommitettiin vesi-ilmapalloilla isompia juhlijoita ja me aikuiset kummiteltiin puskissa. Lapset olivat vähintään innoissaan.

HALLOWEEN18.jpgHALLOWEEN19.jpg

Ninja

HALLOWEEN20.jpgHALLOWEEN17%2C1.jpg

Kamalin kaikista: punasarvinen ja isokourainen piru!

HALLOWEEN16.jpgHALLOWEEN15.jpgHALLOWEEN14.jpgHALLOWEEN9.jpgHALLOWEEN6.jpg

Mentiin myös leikkejä, jossa piti saada puhallettu ilmapallo rikki toista vasten ilman käsien koskemista palloon. Jos ei muuta, niin hyvät naurut saatiin!

HALLOWEEN7.jpgHALLOWEEN8.jpg

Kalloja piilotettiin ymräri meidän taloa ja lapset niitä innosta piukkana etsivät kaksikerroksisen karkkitarjottimen toivossa. Ei siinä kauaa mennyt ja motivaatio oli kohdallaan, kun palkino oli mieluinen. Kalloja vieriteltiin lattialla ja lasten tuli niitä väistellä kykyjensä mukaan. Tämä taisi olla kaikista mieluisin leikki lasten mielestä.

HALLOWEEN5.jpg

Uskaltaisitko maistaa? Varsinkaan tuon näköisen tarjoilijan tarjottimelta...

01.jpg

HALLOWEEN%20MYRKKYOMENA.jpg

Tokihan aiheeseen sopivat pöytäpaikkakortit ja pulloetiketit piti piirrustaa. Minä piirtelin ja monistin, tytöt saksivat innoissaan. Näitä tuli niin paljon, että viidet seuraavat Halloweenit juhlitaan samoilla askarteluilla... Jokaiseen R.I.P. -hauta-arkkuun kirjoitettiin ruokailijan nimi ja meidän pikku piru sai tarjoilla omaa coctailiansa... kelluvien silmämunien kera. Aika ällöttävää oli.

HALLOWEEN%20ISTUINPAIKKAKORTTI.jpgHALLOWEEN%20ETIKETIT.jpgHALLOWEEN2.jpgHalloween1.jpghALLOWEEN12.jpg

Joku onneton nälkäinen upotti hampaansa makeaan "myrkkyomenaan"...

HALLOWEEN11.jpg

000000000000000000000000000.jpg

HALLOWEEN%20TARJOILU.jpg

HALLOWEEN%20OKSENTAVA%20KURPITSA.jpg

Tarjolla oli tacotubseja kaikilla mahdollisilla ja hieman mahdottomillakin täytteillä. Kurpitsa oli huonovointinen ja se oksensi cuacamolea... Ja nachotarjottimelle oli eksynyt katkennut sormi.

hALLOWEEN%20NACHOT.jpgHALLOWEEN%20TARJOILIJA2.jpg

Saisiko olla myrkkyjuomaa? Pääkallo cooleri piti juomat viileänä koko juhlien ajan...

HALLOWEEN%20JUOMA%20COOLERI.jpgHALLOWEEN%2010.jpg

Jälkiruokapöytään oli eksynyt kaikkea kamalaa naposteltavaa... Verisiä sormia, myrkkyomenoita, hammaskalustoja, ällöttäviä sattumia sisältävä hämähäkki-pääkallokakku ja tietysti lisää pikku pirun coctaileja.

HALLOWEENSORMET.jpgHALLOWEENKAKKU.jpgHALLOWEENOMENA1.jpg

Ennakko Halloweeni osui ihan nappiin, sillä olivat lasten mielestä parhaat juhlat ikinä! Heikkohermoisimmat eivät kyenneet syömään "verisiä" sormikeksejä ja cuocamolea oksentava kurpitsa sai muutamassa juhlijassa aikaan yökkäysrefleksin! Eli toimivat juuri niinkuin pitikin!

Monia toteuttamisen arvoisia ideoita jäi toteuttamatta, mutta meillä on suunnitteilla vielä toiset kekkerit loppukuun aikaan ystäväperheen kanssa. Jospa vaikka sinne sitten väkertäisi nyt puuttuneita kammotuksia.

Halloween-aiheisia ruokaohjeita kirjoittelen tänne blogiin lähiaikoina, jos joku vaikka niitä tykkää omissa pippaloissaan toteuttaa. Hyytävää Halloweenin odotusta! Ensi viikon lauantai on se virallinen päivä.

 

Minkälaisia Halloweenperinteitä sinulta löytyy?