Eilen oli vauhdikas päivä kaikilta osin ja pihahommia sain pitkästä aikaa tehtyä eteenpäin. Tänään olisi tarkoitus laittaa terassi kesäkuntoon ja päästä fiilistelemään aurinkoisista keleistä ihan toden teolla. Eilen meille kuitenkin saapui odotettuja vieraita ja syötiin ekaa kertaa tänä keväänä terassilla. Mummi toi tullessaan jälkkärileivokset ja tarjotin hupeni tyhjäksi muutamassa minuutissa.

terassilla1.jpgterassilla.jpg

Kyllä maistui!

0000leivos.jpg

Sukulaistytöt kyseli olisiko mahdollista päästä rantasaunaan. No mikä etteikös... Isäntä rantasaunaan menosta on haaveillut jo muutaman viikon.

m%C3%B6kille.jpg

Tuumasta toimeen ja kaikki hypättiinn Nuffin kärryn kyytiin ja mentiin katsomaan, miltä mökki talven jäljiltä näytti. Pystyssä oli niinkuin oletettiinkin.

m%C3%B6kill%C3%A4.jpg

Vesi oli ihan huippukorkealla ja mökin portaalta oli vain 5 betonilaattaa vedenrajaan. Suoritettiin pikainen pihan haravointi, imurointi ja pölyjen pyyhintä. Ja niin mökki oli käyttövalmis kesän saunarumbaan. Lauteet olisi pesty, mutta se sitten seuraavalla kerralla, kun hoksaan ottaa tarvittavat värkit mukaan matkaan.

m%C3%B6kill%C3%A41.jpg

Niin innokkaasti lähdetiin saunaan, että uikkaritkin unohtui matkasta. Eipä se onneksi menoa haitannut vaikka pikkuneiti hieman omiaan kaipasikin. Se tunne kun pitkästä aikaa istahti rantasaunan lauteille - johan sitä tunsi olevansa taas pari pykälää enemmän elossa. Sukulaistytöille ei enää kuulemma jäänyt mitään arvailujen varaan, oliko mun mahassa kasvamassa yksi vai kaksi vauvaa. Alkaa meinaan pötsi olla jo aika komean kokoinen ja ennestään on muutenkin turhan paljon kertynyt ympärille massaa. :) Isäntä oli ensimmäinen talviturkin heittäjä. Veden lämpötila oli 7 astetta.

m%C3%A4kill%C3%A43.jpg

Tuli ihan yllätyksenä, että lapset olivat niin innokkaita pulahtajia ja vielä useampaan kertaan. Ei tosiaan tarvinnut vedessä pitkälle kahlata, kun vesiraja ylettyi melkein mökin portaille.

m%C3%B6kill%C3%A42.jpg

Ja kävihän ne turistitytötkin rohkeasti uimassa, vaikka kiljuminen kuului takuulla vastarannalle saakka. Kuvatodistetta ei ole, mutta itsekin kävin pulahtamassa. Olihan se kylmää tottavieköön, mutta se tunne sen jälkeen on jotain sanoin kuvaamatonta.

m%C3%B6kill%C3%A43.jpg

Illalla mennän uudelleen ja vielä aikaisemmin. Kello meinaan lähenteli jo yhtätoista kun rannasta kotiuduttiin. Lapset simahti iltapalan jälkeen sänkyihin kuin saunalyhdyt ja me muut vielä hieman pelattiin lautapelejä.

Kohta meille tulee lisää vieraita kun lasten serkut ja siskoni kurvaavat pihamaalle. Johan täälä odotellaankin jo ihan täpinöissään. Mukavaa helatorstaita kaikille!