Alkuviikko on mennä vierähtänyt hirmuisella vauhdilla ja nyt eletään jo kovaa vauhtia menossa kohti viikonloppua. Ollaan saatu nauttia serkkuni seurasta ja tänään iltasella meille saapuu vieraita viikonlopun viettoon. Paljon kaivattua luntakin on saatu pihaan ihan roppakaupalla. Muu väki on käynyt luistelemassa minun toimiessa tsempparina kaukalon laidalla kiristellen ja löysäten luistimia. Liikkumaan en ole vielä siinä mittakaavassa päässyt, mitä olisi toiveina ollut, mutta ensi viikolla uusi yritys.

Tälle viikolle on riittänyt muutenkin paljon ohjelmaa: auton huoltoa, katsastusta, neuvolaa, traktorin remonttia, kirppismyyntejä, terveysasioiden selvittelyä, tuotetestausta ja paljon muuta.

Alennusmyynneistä myös vinkkailin viime postauksessa ja nyt onkin alennus myynnit tosiaan loppusuoralla. Henkka maukalta (H&M) tein hieman sisustuslöytöjä eli ihania metallilankakoreja. Näillehän löytyy sen miljoona käyttökohdetta. Osa lähtee lahjoiksi, muutamissa ajattelin säilyttää astioita, yksi soveltuu hedelmäkoriksi ja yksi on lasten iltasatukirjoille ja sisustuslehdille. rautalankakori%20h%26m.jpg

Lapsille uusia vaatteita, tällä kertaa Villervallaa Skidi.fi nettikaupasta. Nyt sitten pikkuneidin painostuksesta ja suuren suuresta ihailusta poikkesin periaatteestani ja ostin itse neidille vaaleanpunaista vaatetusta. huh. Nuo Villervallan kanvais-housut on ennestään tuttuja jo poikien osalta ja nyt sai neitikin omansa. Hienovaraisesti yritin näyttää muita vaihtoehtoja, mutta kun ei, niin ei. Kyllähän se itse tietää mitä tahtoo ja poikienkin säestyksellä jokaisen täytyy saada itse valita.

villervalla%20tytt%C3%B6v%C3%A4rit.jpg

Ja pojillekin jotain. Ihan itse näitä valitsivat.

villervalla%20poikav%C3%A4ri.jpg

Myös Boozt.comissa on hyvät alet, joista matkaan lähti myöskin hieman lastenvaatteita suursuosikkini Molo kids:in, Desiqualin ja Småfolkin lapuilla varustettuna. msm%C3%A5folk%20dalmatian.jpgmolo%20tiikeri.jpgm%20desiqual.jpg

Ja kummityttö valitsi itselleen jo seuraavien synttäreiden lahjan -ihanan Desigualin hupparin.

desiqual%20becked.jpg

Lasten Taikamaa, Jeriika, Zalando, Metsola ja miljoona muu nettikauppa elää nyt myös hyviä alennusmyyntejen aikoja. Moni äiti-ihminen kyselee, mistä meidän lastenvaatteet hankitaan, niin juurikin näistä ja lisäksi yhdeltä samanlaisen lastenvaatemaun kanssani omaavalta luottolastenvaatemyyjältä käytettynä. :)  Usein tulee myös kevään alemyynneistä hankittua lapsille seuraavan talven toppakamppeet.

Kodin Ykkösessä myös parhailllaan hyvät alennusmyynnit varsinkin valaisimissa. Stockmannilta tilasin myös jotain, mutta nyt ei mieleen muistu, että mitä. :) Jotain tähdellisen tärkeää kuitenkin. Tällä hetkellä Stocalla ale -40% ja ilman postikuluja ostosten ylittäessä 50 e. Verkkokaupoista ostaminen on aikas vaivatonta ja ehdottomasti hyvä vaihtoehto tällaiselle korvessa asuvalle, jolle kauppoihin ruokakauppaa lukuunottamatta matkaa on 100 kilometriä tai enemmän.

Nyt jos siis on hankintoja, kannattaa varata pieni hetki nettikaupoille.

Mukavaa viikonloppua jokaiselle ja vielä erityiskiitokset ihanista kommenteista teille viime postauksiani kommentoineet.