VAAVI1.jpg

Meidän tantereella kavioiden lukumäärä tuplaantui, kun syyspäiviä viettämään saapui ihanainen Vaavi. Vaavin omistaja on sama ystäväni, joka omistaa myös pienen Goldin. Nuo on niin ihana kaksikko, kun toinen näyttää ihan jättiläiseltä ja toinen nyt vaan on niin kertakaikkisen mini ja mikä tärkeintä, molempien luonne on täyttä kultaa. Kokoajan pitää kulkea lähekkäin, Vaavi reipasta tahtia kävellen ja Goldi pikku kintuilla perässä ravaten.

VAAVI2.jpg

Meidän pikkuneiti toivotti Vaavin tervetulleksi: "Ole hyvä, Haavi!"

VAAVI3.jpg

Yhtään ei jännittänyt iso heppa, vaikka ollaan koko kesäajan hoidettu pikkuista Goldia. Tosin ollaan me Vaavia muutaman kerran viime talvena käyty ihastelemassa.

VAAVI.jpg

Kyllä oli Goldilla riemu korkealla, kun pitkästä aikaa näki oman tallikaverinsa. Ihan liikututtiin kyyneliin, kun toinen oli niin innoissaan. Nämä kaverukset ei meillä tässä montaa päivää ehdi olla, ennenkuin lähtevät tästä kohti "uutta" kotitalliaan. Siis juurikin sitä ihanaa ja tunnelmallista vanhaa maatilan pihapiiriä, josta viikonloppuna laitoin kuvia.

VAAVI4.jpg

Ikävähän näitä karvaturpia tulee, mutta onneksi meillä on mahdollisuus mennä nuuskuttamaan hevosen  tuoksua aina, kun ikävä uhkaa kasvaa liian isoksi.

Kyllä meille jossain vaiheessa vielä omakin polle tulee, kunhan tyttö saa ikää muutaman vuoden lisää.