Tämä lämmin kasvislisuke sopii hyvin naudanlihan, grillattujen ruokien, broilerin ja kalankin kanssa. Joskus teen vastaavaa myös tortillojen täytteeksi.
4 Porkkanaa
3 Sipulia
2 Suippopaprikaa (tai tavallista)
Öljytilkka paistamiseen
Suolaa myllystä
Mustapippuria myllystä
Teriyakikastiketta loraus
Provencen yrtit -mausteseosta
Kuori ja leikkaa porkkana vinottain ohuiksi siivuiksi.
Laita paistinpannulle tilkka öljyä ja porkkanat paistumaan.
Kuori ja lohkoa sipuli, pese ja pilko paprika. Lisää ne pannulle porkkanoiden sekaan.
Kääntele hetki ja lisää mausteet.
Nämä voi jättää kannen alle pienimmälle lämmölle muhimaan ja odottelemaan muun ruoan valmistumista. Slurps...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.