Joulukuu201406%20771.jpg

Tämä lämmin kasvislisuke sopii hyvin naudanlihan, grillattujen ruokien, broilerin ja kalankin kanssa. Joskus teen vastaavaa myös tortillojen täytteeksi.


4 Porkkanaa

3 Sipulia

2 Suippopaprikaa (tai tavallista)

Öljytilkka paistamiseen

Suolaa myllystä

Mustapippuria myllystä

Teriyakikastiketta loraus

Provencen yrtit -mausteseosta


Kuori ja leikkaa porkkana vinottain ohuiksi siivuiksi.

Laita paistinpannulle tilkka öljyä ja porkkanat paistumaan.

Kuori ja lohkoa sipuli, pese ja pilko paprika. Lisää ne pannulle porkkanoiden sekaan.

Kääntele hetki ja lisää mausteet.

Nämä voi jättää kannen alle pienimmälle lämmölle muhimaan ja odottelemaan muun ruoan valmistumista. Slurps...

Joulukuu201406%20767.jpg