minime9.jpg

Täälä elämä saanut hieman lisäväriä muutaman mustapilvisen päivän jälkeen.

Ilokseni yhtenä päivänä omaa light boxiani etsiessä eksyin ihanaan iloa, väriä ja hyvää mieltä pursuilevaan minime.fi -nimeä kantavaan nettikauppaan ja pääsin toteuttamaan heidän kanssaan yhteistyönä tämän alekoodinkin sisältävän postauksen. Valotaulu on sisustuselementti niin aikuiseen, kuin nuorenpaankin makuun. Valotauluhan jo vilahti minien puolivuotiskuvien yhteydessä alkuviikosta. Tekstejä ja kuvia tähän voi muokata oman fiiliksen ja tilanteen mukaan rajattomasti. Lisäosina tähän myydään erilaisia kirjain /kuva settejä erilaisista aiheista, käykääpä kurkkimassa lisää vaihtoehtoja minimen sivuilta.

lightbox.jpg

Vaihtoehtoisesti tauluun saa valaistuksen pattereilla, mutta myös verkkovirta-adapteri on erikseen myytävänä. Reunoissa saa valita, sopiiko käyttötarkoitukseen parhaimmin mintut, pinkit, mustat vai valkoiset kehykset. Virtajohtoa on tarjolla kahta väriä, mustaa ja valkoista.

lightbox2.jpglightbox.jpg

Juhlasymbooleista löytyy kuvia niin pääsiäiseen, jouluun, halloweeniin, kastejuhliin, häihin kuin synttäreillekin.

lightbox1.jpg

Eteisessä tämä on nyt muutaman yön toimittanut myös yövalon virkaa. Toki lightbox tästä otetaan käyttöön aina milloin mihinkäkin sitä tarvitaan.

minime%20light%20box.jpg

Myös näitä ihanuuksia oltiin pikkuneidin kanssa jo kuolattu pidempään: Petit Monkeyn lasten vaatteille suunniteltu henkari.

minime6.jpgminime2.jpg

Niin kivat ja erilaiset. Toimivat hyvin myös sisustuselementteinä ja lastenhuoneen remontin jälkeen nämä takuulla löytävät paraati paikalta itsensä lastenhuoneen seinää koristamasta.

minime4.jpgminime5.jpg

Materiaali on puuta ja jokainen henkari on käsin maalattuna uniikki. Näitä löytyy minimen valikoimista myös eri värisinä. Ihan huikea lahjaidea vaikka kummitytölle tai lapsen lapselle!

minime3.jpg

Nämä värikkäät lautaset ovat myöskin Petit Monkeyn käsialaa. Näitä valikoitiin neiti 4-veen kanssa kahden pienimmän tuleviin ruokahetkiin. Myös lasten synttäreille juhlapöytään kuvittelen näiden olevan ihanat piristysruiskeet  tulevaisuudessa. Näitä ihanuuksia minimestä löytyy runsas valikoima ja osa jo valmiiksi alekorista. Huomatkaahan, että myös alekorin tuotteisiin toimii postauksen lopussa oleva alekoodi! 👍🏻

minime7.jpg

Niin herkullisia! Lautaset on konepesun kestävät, mutta mikroaaltouunin ne jätetään laittamatta.

minime8.jpg

Nämä ne vasta meidän perheen naisväessa saavatkin hymyn korviin: sisäkkäin pinottavat ja värikkäät maatuskat.

minime%20maatuska2.jpg

Niitä meidän olohuoneen tauluhyllyltä löytyykin jo monenlaisia. Nämä ovat meidän molempien keräilykohteita ja uusille löytyy aina paikka jostain päin kotia. Maatuskoita kun ei vopi koskaan olla liikaa! Aikanaan koko sarja tulee muuttamaan lastenhuoneeseen koristukseksi. Ihana lahjaidea lapsille, lapsen mielisille ja ylipäätään värejä rakastaville nämäkin!

minime%20maatuska.jpg

Petit monkeyltä löytyy myös värikkäitä puisia koriste-esineitä. Näitäkin meiltä tulee jatkossa vilahtelemaan. Ihania väripilkkuja lastenhuoneen sisustukseen!

Sunday_in_color_-psikhouvanjou_1024x1024

Pikkuneidin illat ovat olleet haasteellisia edellisen johdollisen yövalon rikkoonnuttua. Hän itse valikoi yövalokseen ihanaisen pilven ja nyt uni taas maistuu, eikä sängynalla majailevat sudet enään pelotakkaan yöllä. Pilvi toimii pattereilla ja valo tässä on juuri sopiva yövaloksi. Tästä on myytävänä myös sellainen jättikokoinen versio, joka meillä molemmilla on haaveissa lastenhuonetta piristämään joskus tulevaisuudessa.

minime%20petit%20monkey.jpg

Elikkä nyt on viikon voimassa -20% aluekoodilla ensi viikon perjantaisin saakka. Edun saa laittamalla maksuvaiheessa koodin OIVALLUKSIA, sille osoitettuun alennuskoodi -kenttään. Ja tämä koodi siis toimii lisäalennuksena myös jo alennettuihinkin tuotteisiin.

Minimen nettikauppa on pullollaan toinen toistaan ihanimpia lastentarvikkeita. Ja tästä sitten ostoksille: https://www.minime.fi/lastentarvike.html

Näissä merkeissä toivotellaan teille kaikille...

minime91.jpg