Taas on juostu tukka putkella paikasta toiseen. Maanantaina tuli tätini ja serkkuni kylään mukanaan lasten serkkuja. Nyt on levitetty apulantoja, tehty aitaa ja polttopuita urakalla. Täti viihdyttää lapsia ja tänään heillä olikin suuntana Puuhapuisto Veijari. Kiva päivä oli lapsilla ja suut korvissa kotiutuivat hetki sitten.

Me aikuiset saatiin sitten keskittyä aputytön voimin puuhommiin ja aidan viimeistelyyn. Hassua, miten nyt ekaa kertaa meillä "lomaileva", Helsingissä asuva diblomi-insinööri serkkuni oli heti valmis riuskaan työntekoon. Itse sain oppia häneltä lisää valokuvauksesta ja paljon opittavaa riittääkin. Puolestaan hänellä riittää kysymyksiä ja opittavaa meidän elämästä. Traktorilla ajelukin sujui jo pienillä vinkeillä.

00dino4%2C7.jpg00dino4%2C6.jpg

Lankoja vaille valmista.

00dino4%2C5.jpg

Tiedän muutaman odottavan jo kovasti sonnipostausta, mutta en ole ehtinyt niitä vielä enempää kuvailla. Tänään muita juttuja kuvatessa räpsäisin Iklusta ja lehmistä muutaman kuvan.

00dino4%2C2.jpg00dino4.3.jpg00dino4%2C4.jpg

Näin komea irvistys syntyy, kun sonni on tuoksutellut kiimaista lehmää. :) Molemmat sonnit ovat päässeet itse hommiinsakin, eli siitospuuhiin.

00dino6.jpg

Ensimmäiset retiisit alkavat olla valmiita. Minulla on ollut innokas apulainen kasvihuoneella.

00dino2.jpg

00dino5.jpg

Lopuksi vielä ikävämpi yllätys. Dino-kissan jalassa on ammottava haava, josta näkyy jalan lihakset. Soitto eläinlääkärille ja koska tulehdusoireita ei ole, riitti Betadine haavan desinfiointiin ja Vetramil haavanhoitoaine. Onneksi Betadinea löytyi navetan lääkekaapista ensiapuun. Ei tiedetä, mikä kissan jalkaan on ottanut, mutta seurata täytyy Dinon vointia nyt tarkasti.

00dino.jpg

Koska serkkupojalla tulee lehmiä katsellessa nälkä, paistetaan tänään iltaruoaksi pihviä. Nyt saunaan ja loppuilta vietetään rennommissa merkeissä jotain kivaa puuhastellen ja herkutellen.