Alunperin piti tänään päästä laittamaan huonekaluja olkkariin, mutta listojen laitto olikin aiha haastavaa homma ja isäntä on viritellyt niitä paikoilleen koko päivän. Nyt on viimeinen nurkkaus menossa. Eilen illalla maalattiin lattiaan kolmas kerros maalia ja jätetäänkin se sitten ensiviikonasti ottamaan lopullista kovuutta, enne kalusteiden laittoa. Pikkuneiti ehti piirtämään yhden valkoisen seinän lyijykynällä täyteen raitaa ja rantua ja se tietää minulle vielä illalla maalausta. Pöh, ikinä ennen ei meillä yksikään lapsista ole piirtänyty seinään. Lapset tietysti mukana touhussa ja heistäkin huomaa, että remontti alkaa pikkuhiljaa tältäerin piisaamaan. Samaa mieltä. Onneksi kuitenkin löytyy aina jotain mieluista puuhaa.

000remo.jpg

Aika taitavasti mies sai listat viriteltyä, sillä tuossa on kaksi listaa päällekkäin, jotta päästiin yli 10 sentin listakorkeuteen. Ei olis pätkääkään mun hommaa tuo listoitus, ei näillä hermoilla. :)

142.jpg

Tänään on ollut kiva päivä moneltakin osaa. Aamupäivällä kävi ihana ystävä meitä moikkaamassa ja iltasella vielä toinen ihana. Niin olen onnellinen ystävistäni. Minusta on kiva, että ystävät poikkeavat syömään, vaikka mitään ihmeellyksiä ei edes olisi tarjolla. Tänäänkin maailmaa parannettiin vähintäänkin paljon. Illalla tein salaattia ja rapsin jääkaapista mahdollisimman paljon vihanneksia sekaan. Cittarista ostin ekaa kertaa tuota vuonankaalia ja oli niin hyvää, että sitä pitäisi saada omallekin kasvimaalle kasvamaan. Ehkä lomareissulta voisin löytää siemeniä.

129.jpg

Iltasella vielä tässä monen moista muutakin. Juuri sain pakattua lasten kanppeet kasaan. Neiti yritti hanakkaasti pakata poikien matkalaukkuun hieman ylimääräisiä matkatavaroita. Meillä alkaa huomenna se odotettu loma. :) Yllätys taas jokaiselle päivälle jo suunniteltua ohjelmaa hieman liikaakin. Ikeaa, Hoploppia, Eedeniä ja lasten synttärijuhlat näin aluksi... Lomittajallekin on vielä ohjeistus rustaamatta.

000remo2.jpg

Ajatuksissani ostin ison kimpun valkoisia tulppaaneita ja vasta hoksasin, että en ole täälä niitä ollenkaan ihailemassa. Toivottavasti koiranhoitaja osaa nauttia niistä edes hitusen.

000remo3.jpg

Huomenna uusi viikko ja uudet kujeet siis.