0%2C3.jpg

Niin se aika vaan rientää huimaa vauhtia, että kolmen kuukauden rajapyykki tuli täyteen tänään. Joka päivä tuntuu, että neidit oppivat jotain uutta tai uusia ilmeitä näkyy pienillä pyöreillä kasvoilla. Niiden ilmeiden ikuistaminen onkin sitten ihan toinen juttu. Aina kun ottaa kameran esiin sitä linssiä tarvii tuijottaa intensiivisesti silmät pyöreinä. Ja kertoa voin, että linssiin kyllä ovat tottavie tottuneet. Mutta lähes aina. Silmät lautasen kokoisina. OO OO

Eikä hetkeä aiemmin kasvoilla vallitsevasta hymystä ole enään tietoakaan. Oon päättänyt ottaa sen haasteena ja tänään sain kun sainkin pientä hymyä taas vangittua kamerallekin.

0%2C35.jpg

Isosiskon joululahjaksi saama soiva tuutulaulukirja on nyt pikkukaksikonkin suosikki. Neiti neljä veen kanssa on hoilattu täälä lauluja äänet käheänä ja pikkuset jaksaa olla välillä korviakin särkevästä musisoinnista aina yhtä iloisia.

0%2C36.jpg

0%2C33.jpg

Kuvia katsovat ihan innoissaan ja jalat ja kädet viuhtoo joka ilman suuntaan.

0%2C32.jpg

Kyllä ne kaksosia on, molemmilta saman jalan sukkakin mennyt hukkaan. :)

0%2C31.jpg

Ihan selvästi neidit nauttivat toistensa seurasta. Kun vieressä yölläkin tuhisee kaveri, nukkuvat he ne pisimmät ja sikeimmät unet. Ja vaikka minä, isi ja muut sisarukset saadaan jo tosi leveitä hymyjä, ne kaikista leveimmät hymyt saa se saman ikäinen kanssaeläjä. Tuntuu kyllä etuoikeutetulta päästä seuraamaan tämän kaksikon yhteen kasvamista ihan läheltä, kun kaksosia olen salaa toivonut jo aiemmin. Ja sitä iloia ja intoa mitä nämä saavat meissä aikuisissa ja lapsissa aikaan. Viime jouluna olisin saanut hyvät naurut, kun joku olisi kertonut meidän perheessä olevan seuraavana jouluna kaksi vauvaa.

Kyllä sitä vaan saa olla onnellinen ja kiitollinen, että elämä tekee omat kiemuransa, eikä menekkään aina suunnitelmien mukaan. Kyllä meidän perheen elämästä puuttuisi aivan valtava pala ilman tätä kaksikkoa.

0%2C34.jpg3kk.jpg

Ja tässä vielä se perus " yritähän siinä nyt saada kuva otettua" -ilme.

3kk.3.jpg

Mutta nyt nukkumaan, hyvää yötä vielä valvoville matti myöhäisille. Meillä Rinkula tällä hetkellä kuumneessa ja ainut taudin kourista (vauvojen lisäksi) toistaiseksi selvinnyt on esikoinen. Kuumetta neidillä oli tänään reippaat 39 astetta ja jouduttiin turvautumaan pronaxeeniin. Toivottavasti huomenna olisi kuumeilun osalta jo helpompi päivä.