nkk%C3%A4ri.jpg

Lapsilta lomatoiveita kysyttäessä kylpylä, hopploppi ja änkkäripuisto ovat sielä kärkipäässä. Eilen Särkänniemessä oli päättäjäiset ja muutama muukin meidän lisäksi eksynyt huvipuistoon. Lasten toiveissa oli päästä nimen omaan Särkässä sijaitsevaan Angry birds -kiipeilypuistoon. Viime kesänä kun oltiin samassa paikassa, jolloin rannekkeista huolimatta vain kiipeilypuisto kiinnosti. Tällä kertaa oli luvattu sateista keliä, joten suunnattiin suoraan kiipeilypaikkaan.

nkk%C3%A4ri1.jpgnkk%C3%A4ri6.jpg

Kiipeilytelineisiin on panostettu, enkä ihmettele, miksi lapsille kyseinen paikka on niin mieluinen. Vielä kun serkut oli mukana, niin leikit oli entistäkin vauhdikkaanpia.

nkk%C3%A4ri5.jpgnkk%C3%A4ri2.jpgnkk%C3%A4ri4.jpg

Rakas kummityttömme Emppu on jo ekaluokkalainen.

nkk%C3%A4ri7.jpg

Wohoo!

nkk%C3%A4ri3.jpg

Lopuksi sade yllätti ja poistuttiin paikalta vikkelään.

nkk%C3%A4ri8.jpg

nkk%C3%A4ri9.jpg

Pikakierros Ikeassa. Ja tietysti ne Ikean kuuluisat lihapullat.

matu.jpg

Kummipoikamme Matu on jo toisella luokalla koulussa. Mihin tämä aika oikein hupenee, kun vuodet vierii niin vauhdilla? Yhtä kummilasta ei olla nähty kuumeilun takia vielä ollenkaan.

Illalla lautapelejä, kokkailua, saunomista, jossa lapset innostuivat poreammeilemaan ja minulle erityisen mieleistä sisustussuunnitelua. Tällä hetkellä kun ei omassa kodissa ole mitään hanketta käynnissä, saan suunnittelukaipuuseen haasteita toiselta suunnalta. Minulla on alkamassa tähän mennessä suurin sisustushaasteni ikinä siskoni perheen talon takapihalle rakentuvassa kesähuoneessa. Ei ole mistään pikkukopperosta kysymys, sillä neliöitä kesähuoneessa ja sen viereen tulevissa harraste -ja varastotiloissa on hieman alle sata. Toiveena on että suunnitelen koko oloskeluhuone kokonaisuuden kaikkine yksityiskohtineen. Vielä on hieman auki millainen lopputuloksesta syntyy, mutta takuulla upea. Kaksi seinää tulee olemaan lattiasta kattoon lasia ja samaan yhteyteen rakentuu ulkosauna ja uima-allas.

nkk%C3%A4ri11.jpg

Tästä projektista ja sen suunnitelmista kirjoittelen myöhemmin lisää.

Ja lomailu vielä jatkuu.