Vappu pääsi hieman yllättämään ajankohdallaan, sillä olen ollut niin kiinni navetalla ja muissa hommissa, että kalenteriin ei ole tullut vilkaistua aikoihin.

Munkkeja, simaa, tippaleipiä... Kaikkia niitä piti tehdä, mutta jäipähän ajan puutteen ja saamattomuuden vuoksi tekemättä. Kuitenkin meillä kävi eilen ihania ihmisiä syömässä ja viettämässä Vappuaaton leppoisaa alkuiltaa. Myös lapset nauttivat ikäisestään seurasta ja vauhti kiihtyi iltaa kohden. Kiitos teille S & J!

Paisteltiin pihviä, tai oikeastaan isännyys otti pihvihommat, grillikasvikset  ja ranskalaisten valmistelun ulkona hommakseen.  Minulle jäi salaatin, kastikkeen ja kattauksen valmistelu. Lopuksi tein kaikille valmiit annokset. Se se vasta onkin kivaa!

0%2C0vap3.jpg

IMG_9548.jpg

Kokeilin myös uutta jälkiruoan valmistusta. Ei mennyt ihan putkeen ei, mutta lopputulos oli kuitenkin jotakuinkin onnistunut. Näitä kokeilen toisenkin kerran ja kirjoittelen taas ohjetta, kun ennätän.

0%2C0vap2.jpg

Eilen aamupäivänä pojat saivat nauttia kummitädin seurasta Kirkkovuoren näkötornilla retkeillen. Harmikseni en itse kerennyt mukaan. Vaikka haalarin pukeminen sai pienen miehen suuret tunteet valloilleen lähtiessä, saapui kotiin ihanat, nauravaiset lapsukaiset. Kiitos kummitädille.

Hetki sitten aamunavetalla oli ihana ja suloinen yllätys vastassa. Jenni oli poikinut kauniin lehmävasikan. Ihan paras mahdollinen alku Vappupäivälle. Ikää vasikalla kuvassa tunnin verran ja noin on jo pienellä terävä katse. Saapa nähdä, syntyykö vielä toinenkin vasikka tälle toukokuun ensimmäiselle päivälle.

IMG_9568.jpg

Tänään päivällä otetaan vastaan uudet vieraat viikonlopuksi. Ja pitäisi keretä ne vappupallotkin hankkia jossain välissä. Lapset ei meinaa millään jaksaa odotella kavereiden saapumista. Joko, joko,joko, JOKO ?!?!? Ikävä on ollutkin meillä kaikilla kova ja nyt san rakkaat kummilapset ja yhden speciaalin meille viikonlopun viettoon. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, navetalle tulee muutama, innokas käsipari lisää.

Rentouttavaa, nautinnollista ja ikimuistoista Vappua teille kaikille! Me lähdetään metsästämään lapsille vappupalloja...

00000000000000000000000000000000000.jpg

Ps. Hieman sain äskön makoisat naurut, kun meidän pihaan ajoi iso kuorma-auto. Pojat huusi riemusta, että nyt ne vieraat tulivat. Äkkiä haalarit päälle ja vastaan katsomaan. Pettymys oli valtava, kunnes poikiakin alkoi naurattamaan. Ei tullut vielä serkut, vaan siemenkuorma tälle keväälle. Ripeää oli vakio siementoimittajan toimitus. Eilen tilattu ja tänään pihassa.