Meidän talo tyhjeni lomalaisista ja lähdettiinkin sitten itse heti perään ”vieraisiin”. Lasten serkkujen, S:n ja E:n synttäreille. Aamulla hieman lahjojen paketointia, korttien askartelua. Kyllä lasten menoa ja leikkejä on aina mukava seurata. Leikitkin jatkuivat siitä, mihin viimeksi jäivät vaikka useampikin kuukausi olisi edellisestä näkemisestä.

Helmikuu201508%20010.jpgHelmikuu201508%20008.jpg

Juhlavaatteet niskaan ja menoksi!

Helmikuu201508%20013.jpg

Emäntä olikin laittanut ihanat tarjottavat: salaattia, tuoretta sämpylää ja isännän savustamaa aurajuustolohta. Oli ihan just mun unelmien syötävät ja näytti ne toki toisillekin maistuvan. Nam. Vinkkinä kyllä omiinkin juhliin, että salaattipöytä voisi olla kivaa vaihtelua normi tarjottaviin. Mitä nyt muistelen viimeksi on tainnut olla omien lasten synttäritarjottavina hamppareita, lihakastiketta, pizzaa tai tortilloja. Mielestäni on kiva, jos synttäreillä on ruoka tarjolla.

0%2C1%20syndet.jpg

Lapset ihastuivat vaahtokarkkitikkuihin, jotka olivat kastautuneet suklaassa ja koristehileessä. Herkullisen näköisiähän nuo toki olivatkin. Vastaavia täytyy myös omien lapsien kekkereille tehdä ja niiden tekemiseen lapset voisivat itsekin hyvin osallistua.

0%2C1%20synt.jpg

Kaiken kaikkiaan mukava päivä ja nähtiin ihania ihmisiä. Meidän pikkuneiti ”kyläluuta” oli onnensa kukkuloilla, kun kävi vuorotellen hieman jokaisen sylissä keikailemassa. Serkukset. <3

0%2C1%20sy.jpg

Jospa vaikka meidän remontti nytkähtäisi vauhdilla eteenpäin. Niin paljon on suunnitelmia ja vieraita tulossa, kunhan saadaan olohuone valmiiksi ja raksapölyt siivottua.

Huomenna uudella tarmolla uuteen viikkoon.