Nyt on tämän vuoden viimeiset ja viralliset Halloweenit juhlittu ja täytyy todeta, että kivoja ja ikimuistoisia oli molemmat pippalot! Eilen meni lähes puolille öin kun kotiuduimme. Meidän ninjaksi pukeutunut keskimmäinen ketale ehti jo hypätä nukkumatin matkaan kyläpaikan sohvalla.

hal3.jpghal6.jpg

Jokaiselle löytyi jotain mieluista herkkua ja iloiseen tahtiin pöydän antimet hupenivatkin.

hal7.jpghal8.jpghal93.jpg

hal1.jpg

hal92.jpg

hal4.jpg

Kaikin puolin rento ja kiva ilta hyvässä seurassa ja mikä tärkeintä niin lapsilla kuin aikuisillakin oli hauskaa.

hal5.jpghal9.jpg

Sekalaista juhlaseuruetta. Lapsille oli ohjelmaa ja kurpitsoja etsittiin vielä yöllä unissakin. Taisi olla lapsillakin jännää, kun kaikki kolme kömpivät yöksi meidän aikuisten kainaloon nukkumaan.

hal91.jpg

Tämä oli pahin kaikista ja naurettiinkin niin, että vatsalihakset on tänään kipeänä. Kiitos vielä T & J huippukivasta illasta!

hal.jpg

Halloweenit on tältä vuodelta juhlittu ja sitä saa pikkuhiljaa kääntää katseen kohti tulevaa joulua. Kyllä vaan, joulua hyvinkin.

Marraskuun ensimmäistä päivää kun eletään, ei mielestäni ole yhtään liian aikaista alkaa joulujuttuja suunnittelemaan. Tontut sun muut saa toki jäädä vielä kaappien perukoille vuoroaan odottamaan, mutta esim astiakaappiin voisi tehdä joulusiivouksen ja ottaa jouluvärejä hieman jo esille. Samoin verhoja, sohvatyynyjä, mattoja ja kynttilöitä... Ja pihalle lyhtyjä. Joulusiivoustakin saisi jatkaa yhden huoneen viikkotahtia.

Rauhallista sunnuntai-iltaa...