Jälleen kerran parsareseptiä, mutta se kun vaan on niin <3. Grillattua parsaa, parsakeittoa, parsapizzaa... Tällä kertaa sitä sujahti pastan sekaan kera sipuleiden ja pepperonin.
nippu parsaa
(tuore) pastaa
pepperonia
tilkka öljyä
2 sipulia
2 yksikyntistä valkosipulia
parmesaania raastettuna
1 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
sitruunaa
yrttejä
Kuullota sipulit öljytikassa. Lisää parsa ja silputtu pepperoni. Paista muutama minuutti, jotta pepperonista irtoaa makua ja parsa kypsyy sopivasti. Lisää mausteet ja yrtit, lopuksi kerma tilkka.
Keitä (tuore) pastaa ohjen mukaan suolatussa ja öljytilkalla lisätyssä vedessä. Tarkkana pitää olla, ettei pasta mene yhtään yli kypsäksi. Ota reilu desi keitin vettä talteen.
Nostele siivilässä valutettu pasta paistinpannulle ja kääntele sekaisin. Lisää tarvittaessa keitinlientä notkistamaan koko komeutta.
Kokoa annokset: ripottele päälle tuoreita yrttejä oman maun mukaisesti, raastettua parmesaania ja sitruunalohko.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.