Uusia muumimukeja pukkaa ulos nykyään aika tiuhaan tahtiin. Lapsille niitä meidän mielestä kivoimpia olen jonkun verran keräillyt, mutta muuten muumi-innnostus on päässyt hieman lopahtamaan joskaan se nyt koskaan ole edes mikään intohimo ollutkaan. Mulla on niin paljon keräilykohteita, että kaikkia vaan ei pysty keräilemään samanlaisella volyymilla, mutta tässä uudessa mukissa on pitkästä aikaa sitä jotain...

Muumimuki%202016%20Juhannus.jpg

Perjantaina kauppoihin ilmestyi Kesämuki 2016, Juhannus. Tämä on kyllä mielestäni aivan ihana. Tykkäättekö te?

Tuutikki ja Esi-isä tulivat kauppoihin muutama kuukausi sitten. Tuutikki ei sytytä ollenkaan, mutta Esi-isä täytyy luultavasti jossain vaiheessa ostaa.

muumimuki%202016.jpg


muumimuki%20talvi.jpg

Viime talven mukikin edelleen hankkimatta. Ihan semikiva, mutta ei mikään must have -hankinta kuitenkaan. Jos vastaan sattuu tulemaan, nappaan matkaan. Saattaa olla kyllä jo tuotannosta poistunutkin. Tämä muki sopisi hyvin mustan Teeman kanssa yhdistettäväksi, mutta ei missään nimessä kuitenkaan ole niin hieno, että sitä montaa kipaletta haaveilisin.

Muumi%20muki%20lempparit.jpg

Tässä ihan ehdottomat muumimuki lempparini: Kuusen alla, Juhla ja Muutto. Näitä kaikkia on keräiltynä 6-12 kipaleen sarjat. Tuo uusi Juhannus saattaisi olla näille tervetullut haastaja, jos kaappiin saisin vielä raivattua sellaisille tilaa. Minä olen tykästynyt jo monta vuotta sitten kausimukeihin ja niitä on ihan kiva kattaa kahvipöytää kunhan samanlaisia mukeja on useampia. Lautasia en ole näihin erikseen hankkinut, sillä nämäkin toimii niin kivasti (kuusikossa) punaisten, (juhla) valkoisten ja (muutto) mustien Teemojen pareina.

Hieman on jäänyt harmittamaan, että aikanaan jäi hankkimatta 6- sarja Hurraa -mukeja. Ne ovat kyllä aivan ihanat, mutta nykyään jo niin arvokkaita, etten käyttömukeista ole sitä hintaa valmis maksamaan.

Mikä on sinun mielestä se paras tai parhaimmat muumimukit? Vai tykkäätkö mistään?