allegro.jpg

Perjantaina kesken lehmien ruokintakierroksen meidän pihaan kurvasi Kaukokiidon rekka. Mietittiin tuliko nyt siemenet, apulannat, rehulava vai mitä? "Täällä olis teille lavallinen pesuaineita!" -huikkasi auton kuljettaja. Tästä jo kovasti odotetusta kuormasta tiesin olevan paljon iloa muillekkin, joten kerronpa teille muutaman sanan Allegrosta.

lehm%C3%A44%20%E2%80%93%20Kopio.jpg

On ollut ilo huomata, kuinka moni ihminen on jo pesuaineen vakiintunut käyttäjä ja vähintään yhtä hienoa, kuinka moni uusi ihminen on jotain kautta kuullut tästä ja ollut halukas kyseistä pesuainetta kokeilemaan. Olen tehnyt siis vuosittain kimppatilauksen Allegro+ -pesuaineesta ja jo 20 pönikän tilaus takaa sen, että se toimitetaan rahtikuluitta kotiovelle. Näin jokainen tilaaja säästää toimituskulujen osuuden.

Itse olen käyttänyt kyseistä pesuainetta lähes kymmenkunta vuotta, eikä edes minkäänlaista tarvetta ole enään kokeilla mitään muuta, kun kerran on loistavan tuotteen löytänyt.

Te, kenelle Allegron tuotteet ovat uusi tuttavuus, kannattaa lukaista seuraava Allegrosuomi.fi:n sivuilta kopsattu teksti:

"Allegro – kotimainen pyykinpesuaine

Allegro - pyykinpesuaineet eivät sisällä zeoliittia, hajusteita, värejä haalistavia aineita eikä säilöntäaineita.

  • Allegro pesuaineet valmistetaan Suomessa
  • Allegro on erityisen sopiva herkälle iholle, allergisten, astmaatikkojen, kutiavien, atoopikkojen sekä lasten ja vauvojen pyykkiin, myös kestovaippoihin, sekä hajusteallergioista kärsiville
  • Sopii kaikkeen pyykkiin! Valkopyykkiin, kirjopyykkiin, mustiin vaatteisiin, villaan ja keinokuituun
  • Allegro pesuaineet eivät haalista värejä
  • Allegro pesuaineet eivät sisällä zeoliittia
  • Pyykkipulverista ei jää pölyjäämiä pyykkiin
  • Kone ei haise, vaatteet pysyvät raikkaina
  • Pidentävät pesukoneen käyttöikää jopa kaksinkertaiseksi"

Eikö siis kuulosta aika hyvältä? Eikä vain kuulosta vaan sitä se ihan oikeasti onkin. Itselleni tärkeimmät seikat on tuo hajuttomuus, mielestäni pyykin pitää tuoksua vain raikkaalta ja puhtaalta pyykiltä ilman minkäänlaisia keinotekoisia hajusteita. Myös se, että sama pesuaine sopii kaikkeen pyykkiin villasta kirjaviin -on ihan huippu hyvä, eikä montaa erilaista purkkia tarvita. Käyttäni ja tilaamani pesuaine on Allegron valikomasta nimen omaan tiivistettä, eli Allegro +:saa. Käyttömäärät on hyvin pienet ja yhdellä 8 kilon pönikällä pyörittää konetta pitkään. Meillä ainakin tulee ihan jäätävä määrä pyykkiä, sillä useamman kerran viikossa tulee koneeseen heitettyä lasten vaatteiden lisäksi minun ja isännän työvaatteet. Kone pyörii siis päivittäin ja yleensä useampaankin kertaan. Vielä tuooreena muistissa kestovaippajen pesurumba -mutta siitäkin selvittiin. Pakkauksen sisällä tulee vielä pienemmät pussukat koneen puhdistajaa ja pesuntehostajaa. Pesuntehostajaa myydään lisäksi erikseen kilon erillisissä pusseissa. Sitä lisäämällä saa esimerkiksi valkoisen pyykin pysymään valkoisena. Se käy myös värilliselle pyykille, mutta mustaa se jatkuvassa käytössä haalistaa, minkä vuoksi se myydään erillisenä aineena. Kyllä vaan saan kiittää siskoani tästä, että vuosia sitten "pakko myi" minulle tätä yhden pöntön. Arjen kiireitä, helpottavia ja hyväksi todettuja tuotteita, kun ei voi koskaan olla liikaa.

Kova kuhina on käynyt meidän terassilla, kun innokkaat ennakkotilaajat ovat ahkerasti perjantaista lähtien noutaneet pesuainepöniköitään. Teillä muillakin on toki mahdollisuus kokeilla tätä samaa tai muita Allegrosuomen tuotteita.

allegro%20pyykinpesuaine.jpg

Juuri nyt blogini lukijoilla on mahdollisuus vähentää iholleen imeytyvää kemikaalikuormaa ja hajusteyliherkkyysongelmia tilaamalla 8 kg:n Allegro+ -pesuainepönikkä lähimpään matkahuollon asiamiespisteeseen toimitettuna hintaan 46e. Käyttämällä alennuskoodia OIVALLUKSIA16, saa vielä kaupantekijäisiksi tehokkaan tahranpoisto eli sappisaippuan samaan pakettiin.

Tästä linkistä ostoksille: http://www.allegrosuomi.fi/prospercart/pyykinpesuaineet

Mikset siis kokeilisi?