kes%C3%A43%2C37.jpg

Niinkuin joku tarkkasilmÀinen on saattanut viime postauksista huomata, meidÀn tontilla kuuluu jÀlleen kavioiden kopsetta. Blogiani pidempÀÀn jo seuranneet muistavat takuulla ihanaisen Goldin. Nyt tÀmÀ minikokoinen shetlanninponimamma on vÀli vuoden jÀlkeen jÀlleen kesÀhoidossa meillÀ.

Niin onnellisenĂ€ pikkuinen Hilda istui hetken ponin selĂ€ssĂ€, kovasti harjasta kiinni pitĂ€en. đŸ˜đŸ€ŁPerĂ€ti niinkin kovasti, ettĂ€ ponin paksuja jouhia sai irrotella pienen nyrkin sormien vĂ€leistĂ€ jĂ€lkeen pĂ€in.

kes%C3%A43%2C34.jpg

Koska poni kÀrsii kaviokuumeesta, ei muiden hevosten tapaan laitumella kesÀn vietto ole tÀlle mahdollista. Ruokavalioon kuuluu mahdollisimman vÀhÀn tuoretta ruohoa ja korsi syödÀÀn terveyssyistÀ kuivana heinÀnÀ. Kuvassa viisikko on hakemassa Goldille evÀstÀ riihestÀ.

kes%C3%A43%2C35.jpg

Viime pÀivinÀ tÀÀlÀ onkin innokkaita hoitajia riittÀnyt, sillÀ meidÀn lasten serkkuja on ollut meillÀ kesÀn vietossa.

kes%C3%A44%2C22.jpg

PÀivisin kÀydÀÀn naapurissa hiehojen luona kÀvelyllÀ tarkkailemassa vesitilannetta ja pellossa kasvavan ruohon riittÀvyyttÀ. LehmÀt ovat muuten huippukiinnostuneita Goldista, nuuhkimaan pitÀisi pÀÀstÀ vaikka vÀkisin.

kes%C3%A44%2C21.jpg

HymyssĂ€ suin saa muistella Goldin viimekertaista vierailua, kuinka se rakasti viettÀÀ aikaansa meidĂ€n terassilla ja kuinka se veteli menemÀÀn kaikki herneentaimet ja rosvosi mansikat. 🍓Muffinssitkin hĂ€visi papereineen pĂ€ivineen karvaisen turvan uumeniin vieraita odotellessa. Ja kuinka se lĂ€hti meidĂ€n kanssa aina innokkaana rantasaunalle ja metsÀÀn mustikoita poimimaan. Myös silloin neiti 2 vee sai ensikosketuksensa kavioelĂ€imiin ja takuulla meille vielĂ€ joskus omakin poni tulee, kun Rinkula saa ensin kasvaa muutaman vuoden lisÀÀ.

 TÀytyypÀ laittaa koneelta muutama kuvamuisto kaverin viime vierailusta tÀhÀn loppuun.

poni1.jpgponi.jpgponi3.jpgponi2.jpg

MeillÀhÀn isÀntÀ pelkÀÀ hevosia ja poneja. Tai pelkÀsi, kunnes Goldin kanssa teki sinunkaupat. Kuka tuollaista pikku söpölÀistÀ voisi pelÀtÀkkÀÀn? 

poni1.jpg

Syksy tuli ja ponin oli aika lÀhteÀ omaan kotiinsa virkeÀnÀ. Nyt onneksi monta viikkoa aikaa syksyn tuloon, vaikka huomisesta eteenpÀinhÀn jo syksyÀ kohti mennÀÀnkin.

poni4.jpg

Innolla odotellaan, millaisia hetkiÀ karvaisen kesÀkaverin kanssa saadaan tÀnÀ vuonna kokea.