kes%C3%A43%2C37.jpg

Niinkuin joku tarkkasilmäinen on saattanut viime postauksista huomata, meidän tontilla kuuluu jälleen kavioiden kopsetta. Blogiani pidempään jo seuranneet muistavat takuulla ihanaisen Goldin. Nyt tämä minikokoinen shetlanninponimamma on väli vuoden jälkeen jälleen kesähoidossa meillä.

Niin onnellisen√§ pikkuinen Hilda istui hetken ponin sel√§ss√§, kovasti harjasta kiinni pit√§en. ūüėćūü§£Per√§ti niinkin kovasti, ett√§ ponin paksuja jouhia sai irrotella pienen nyrkin sormien v√§leist√§ j√§lkeen p√§in.

kes%C3%A43%2C34.jpg

Koska poni kärsii kaviokuumeesta, ei muiden hevosten tapaan laitumella kesän vietto ole tälle mahdollista. Ruokavalioon kuuluu mahdollisimman vähän tuoretta ruohoa ja korsi syödään terveyssyistä kuivana heinänä. Kuvassa viisikko on hakemassa Goldille evästä riihestä.

kes%C3%A43%2C35.jpg

Viime päivinä täälä onkin innokkaita hoitajia riittänyt, sillä meidän lasten serkkuja on ollut meillä kesän vietossa.

kes%C3%A44%2C22.jpg

Päivisin käydään naapurissa hiehojen luona kävelyllä tarkkailemassa vesitilannetta ja pellossa kasvavan ruohon riittävyyttä. Lehmät ovat muuten huippukiinnostuneita Goldista, nuuhkimaan pitäisi päästä vaikka väkisin.

kes%C3%A44%2C21.jpg

Hymyss√§ suin saa muistella Goldin viimekertaista vierailua, kuinka se rakasti viett√§√§ aikaansa meid√§n terassilla ja kuinka se veteli menem√§√§n kaikki herneentaimet ja rosvosi mansikat. ūüćďMuffinssitkin h√§visi papereineen p√§ivineen karvaisen turvan uumeniin vieraita odotellessa. Ja kuinka se l√§hti meid√§n kanssa aina innokkaana rantasaunalle ja mets√§√§n mustikoita poimimaan. My√∂s silloin neiti 2 vee sai ensikosketuksensa kavioel√§imiin ja takuulla meille viel√§ joskus omakin poni tulee, kun Rinkula saa ensin kasvaa muutaman vuoden lis√§√§.

 Täytyypä laittaa koneelta muutama kuvamuisto kaverin viime vierailusta tähän loppuun.

poni1.jpgponi.jpgponi3.jpgponi2.jpg

Meillähän isäntä pelkää hevosia ja poneja. Tai pelkäsi, kunnes Goldin kanssa teki sinunkaupat. Kuka tuollaista pikku söpöläistä voisi pelätäkkään? 

poni1.jpg

Syksy tuli ja ponin oli aika lähteä omaan kotiinsa virkeänä. Nyt onneksi monta viikkoa aikaa syksyn tuloon, vaikka huomisesta eteenpäinhän jo syksyä kohti mennäänkin.

poni4.jpg

Innolla odotellaan, millaisia hetkiä karvaisen kesäkaverin kanssa saadaan tänä vuonna kokea.