0.jpg

Miten kiva mieli tuleekaan kun lastenhuoneeseen löytyy jotain uutta kivaa. Tai vanhaa vielä kivempaa. Omatekemät piirustukset ja lasten askartelutkin ovat sujuvasti löytäneet paikkansa seinältä.

Lastenhuoneessa saa mielestäni vähän leikitellä räiskyvillä väreillä ja ihanilla leikkikaluilla ja koristeilla. Maatuskafanina olen tehnyt ihania uusia löytöjä niiden parista. Ei niinkään perinteisien Venäläisten rouvien, vaan sisäkkäin pinottavien hahmojen.

IMG_4294.jpg

00098.jpg

 

Elämää nähneet puulelut kertovat omaa tarinaansa. Näissä ei lommot tai lohkeamat harmita.

IMG_4301.jpg

Kettuperhe on lapsilla usein leikeissä mukana. Olisikohan meillä tilaa vielä muutamalle?

IMG_4316.jpg

Meiltä löytyy keko Schleichin muovieläimiä. Maatilaneläimet, merieläimet, dinosaurukset ja lohikäärmeet ovat ollut lasten suosikkilahjatoiveita synttäreinä ja jouluna. Nyt ne lojuu yläkerran lastenhuoneessa kolmessa laatikossa sikinsokin. Ei hyvä. Tuumailin ainakin näyttävät liskot ja dinosaurukset sieltä pelastaa ja hankkia niille kauniin säilytyshyllyn lastenhuoneen mustalle seinälle. Musta Stringhylly voisi olla paras vaihtoehto ajamaan säilytyskalusteen virkaa.Tätä täytyykin miettiä hieman lisää...

00098u.jpg

Näin alunperin Qualy HOOK SQUIRREL-naulakon sisustuslehdessä ja ihastuin välittömästi. Tanskasta näitä olisi saanut tilaamalla, mutta hyvän onnenkantamoisen saattelemana sain omani hankittua facebookin sisustuskirpparilla olevan ostoilmoitukseni ansioista.

00098i.jpg

Sopivasti huoneen väreihin kävi myös kummityttöni eskarissa askartelema kissa ja oman pojan kerhotaiteiluna toteutettu nallekarhu.

7.jpg

Lastenhuoneen alkovin toiselle puolelle laitettiin leluhyllyt tavaroiden säilytystä varten. Toiselle puolelle rakennettiin kerros-sänky. Jokaiselle lelulle löytyy oma paikkansa ja näin ollen järjestys pysyy siistinä ainakin välillä ja äidin ruusunpunaisissa unelmissa.

4.jpg

Tammikuu201505%20170.jpg

Kahdessa kerroksessa oleva sänky on osoittautunut makavaksi paikaksi leijailla untenmaille. 120 cm leveät runkopatjat löytyy molemminsta sängyistä. Finnlaysonin iki-ihanat elefanttilakanat ovat vallanneet kotimme ylä -ja alakerran sängyt. Norsupeiton alla kun ei yksinkertaisesti voi nähdä painajaisia.

1.jpg2.jpg

Pupujussin on parempi loikata riippukeinun päälle ihmettelemään leikkihuoneen vauhdikasta elämää.

0000picb.jpg

Tumman turkoosin matonpinta näyttää elävältä monen värisistä langoista johtuen. Harvasepäivä matot rullataan pois leikkien edestä. Tänne hakusassa vielä täydellinen matto, ehkäpä jonain päivänä omasta sonnista musta vuota.

9.jpg

Änkkärivillitys taitaa olla monilla muilla jo laantumaan päin. Meillä nämä on lasten tärkeimmät pehmot. Paras leikki on änkkäripommitus, jossa yksi pommittaa ja toiset kipittää karkuun minkä kintuistaan pääsevät. Pommitus on varma tapa purkaa lapsilta ylimääräiset energiat. Meilä pommitellaankin useampana iltana viikossa.

6.1.jpg

 

Sivun vasemmalla reunalla olevasta blogipilvestä löytyy kohta lastenhuone. Siitä klikkaamalla pääsee vilkaisemaan laajemmin lastenhuoneen sisustusta: Varastosta lastenhuoneeksi