Kun vaarin punainen volkkari 🚗 kurvasi pihaan, on siitä lähtien meno tässä mökissä ollut vauhdikasta.Viime kerrasta oli hupsahtanut jo puoli vuotta, ihan liian pitkä aika. Tosin ollaan me tässä välissä ennätetty näkemään useammankin kerran muissa ympyröissä.

Meidän suvun nuorin kolmikko vaarin sylissä., Lastenlapsia onkin siunaantunut huikeat 11 kipaletta. Omakohtaista kokemusta kaksosista löytyy 36 vuoden takaa.

vaari5.jpg

Neiti 4-vee odotti vaarin tuloa kuin kuuta nousevaa ja heti oli ensimmäiset pelit valmiina keittiönpöydällä odottamassa. Muistipelissä vaaria vietiin pikkuneidin toimesta kuin litran mittaa, mutta  Rush hourissa pelimenestys oli jo varsin kelvollista. Ensin helpommista tasoista aloittaen ja pikku hiljaa vaikeanpiin. Logiikkapelissä aivot joutui ratkomaan kiperiä pulmia ja tässä saattaisikin olla  hyvä synttäri tai -joululahjaidea hänelle tulevaisuudessa.

vaari7.jpg

Minit ihmetteli mitä täälä tapahtuu.

vauva.jpg

Lasten kummitäti kävi nappaamassa eskarilaisen yökylään ja ehti siinä sivussa hetken hoidella vauvojakin. Se olisi aika lailla syli täynnä.

vauvat%20j%20aPaula.jpg

Vaari toi tullessaan muutaman pussin riistakäristystä ja casinoarvat. Pojat "japittelivat" arpoja ihan innoissaan. Tuliaisiksi saaduista arvoista pojat raaputtivat viiden euron voitot, Hilda 50euron ja meidän muiden arpat oli tyhjät.  Mutta hyvä oli loppusaldo. Olisihan sille päävoiton 250 000 :kin löytynyt käyttöä. :) 

Minun lapsuudessa poron käristystä syötiin usein, aina muusin ja puolukkasurvoksen kera. Osaisin kuulemma sen valmistaa ja niinhän siinä kävikin. Itseasiassa olen sitä muutaman kerran tehnytkin, mutten vuosiin. Ihan tuli lapsuus mieleen. Myös taksarit tehtiin rasvakeittimellä vaarin toiveesta ja rapsakka oli lopputulos.

vaari8%2C1.jpg

v%20lautapeli%20kaniralli.jpg

Kanirallia 🐇🐇🐇🐇🐇🐇vaarin kera ja se taisi olla ainut peli, missä päivitti Rinkulan ja nappasi kanillaan suurimman porkkanan. Ja siitä tietysti mitali kaulaan!🥇

vaari6.jpgvaari.jpg

Ekaluokkalaisen toiveesta kaivettiin pöytäpelit esille. Välillä pelituuletukset tiukan väännön jälkeen oli lievästi sanottuna äänekkäitä. Ei sillä etteikö meidän omasta perheestäkin ääntä lähde, mutta varsinkin pöytäjalkkiksessa ⚽️ja jääkiekossa tuuletukset tuli ihan reippaiden fanfaarejen säestämänä. Tämähän toki tarkoittaa sitä että eläytyminen oli kohdillaan ja pisteet siitä.

vaari1.jpg

Ja tottakai paljukin lämpeni. Tämä oli isälleni eka kerta paljussa talvella, mutta tuskin viimeinen. Kokemuksena se oli kuulemma loistava, mutta niinhän se kyllä onkin. Lillutella altaassa voisi tunti tolkulla ja mitä kovempi pakkanen, nautinto siitä aina vain paranee. Tällä kertaa palju vain lämpeni hieman liian kuumaksi ja välillä oli vilvoiteltava terassilla. Toisaalta se oli hyvää totuttelua vaarille muutaman viikon päässä häämöttävää Thaimaan reissua ajatellen. Kiusattiin hieman, tullaanko sieltä sinkkuna vai "Chiki wiki lee" kainalossa loman lopuksi kotosuomeen.

vaari2.jpg

Illalla läiskittiin vielä tikkiä "muutama" erä. Ruokapöydällä sitterissä pönöttäneet viralliset valvojatkin simahti jossain vaiheessa yöunille, mutta meillä kortinpeluu jatkui pikkutunneille tai oikeastaan varhaiseen aamuun saakka. Tikin vaihtuessa tikkipokkaan voitot valuivat lähes joka kierroksen jälkeen saman pelaan tilastoon ja tällä kertaa isäntä oli ylivoimainen ykkönen. Vaari kakkonen ja minä hännillä. Viimeinen peli saatiin päätökseen 03.45. Yllätys, että aamulla väsytti. Häviöstä huolimatta oli kyllä ihana ja ikimuisoinen ilta.

vaari8%2C2.jpg

Pienenä se on tässä porukassa tutustuttava pelikortteihin. 

🃏♥️🃏vaari3.jpg. .

Ihana viikonloppu, mutta liian nopeasti ohitse. Näitä toivotaan lisää. Onnea on läheiset ihmiset elämässä. Niistä kiitollisena toivottelen teille kaikille mukavaa alkavaa viikkoa.