Meillä oli yksi hieman hiljaisempi päivä välissä ja eilen saapuikin autolastillinen sukulaisia Nokian suunnalta. Niin kovasti täälä on odotettu serkkuja kylään lasten toimesta ja vihdoin toive toteutui. Tai no hiljaisempi ja hiljaisempi, siis tuo edellinen päivä. Kyllä tänne riemunkiljahduksia, onnistumisen riemusta johtuvia huudahduksia ja muutama kirosanakin on mahtunut. Kiljahdukset ja huudahduksen johtuneet onnistuneista lautapelivoitoista ja joululahjaksi saadusta, autotallin oveen asennettuun koripallotelineeseen sujahtaneesta pallosta. Ja ne kirosanat pääsi lipsahtamaan omasta suustani, kun lapsien kanssa laikittiin ulkona Seikkailijaa.

Tiedättehän leikin, kun yksi on seikkailija, yksi zombi, yksi aave, yksi kummitus ja niin edelleen... Kaikki menee seikkailijaa lukuunottamatta piiloon ja lopuksi hyökätään piilopaikoista ja yritetään napata pahaa aavistamaton seikkailija kiinni. No ette ehkä tiedä leikkiä kuitenkaan, sillä se taitaa olla meidän eskarilaisen mielikuvituksen tuotteesta syntynyt leikki. No anyway, minä sain tai jouduin olemaan zombi ja juoksin kiinni nopeajalkaista seikkailijaa ja arvata saattaa kuinka kävikään. Liukastus niin että kaaduin huonossa asennossa ranteeni päälle! #&%¤#%#¤#&#%!  Ei siinä pystynyt rumaa sanaa pidätämään, kun polvestakin irosi samassa rytäkässä kerros nahkaa. Sattuiko, äiti sattuiko?!?!? Eeeei tässä mitään. No hyvä ettei sattunut, mutta ruma sana sulta kyllä pääsi. Hups! Isäntä jo ehti huutaa kokemuksen omaavana tuvan portailta, että tilataanko lanssi? No onneksi ei tällä kertaa tarvinnut.

No kuitenkin, kun serkut perille pääsivät oli heti innokkaita valokuvattavia malleja jakkaralla.

theo.jpgpongo.jpg

Katsokaahan nyt, mitä söpöläisiä.

theo%20ja%20ringa.jpgsaru.jpg

Joululahjaksi saatu jääkiekkopeli on ollut kovassa käytössä. Stigan jalkapalloon tottueena jääkiekko tuntui huomattavasti haastavammalata, tai ehkä tähänkin tottuu. Ottelussa tuli turpaan niin että tutisi.

j%C3%A4%C3%A4kiekko.jpg

Iltapalaksi juustotarjotin pienemmällä mittakaavalla. Nam nam. Vuoden vaihteessa olisi tarkoitus jättää ylimääräiset kalorit kauppaan ja aloittaa terveellisempi elämä. Kaksi päivää tässä on vielä aika herkutella, joten näemmä kaikki otetaan viimeiseen asti irti. Hah.

Juustotarjotin1.jpg

Yöpalan jälkkäriksi piparikakkua...

piparikakku.jpgpipikoiruus.jpg

Sisällä viihtyvistä karvakorvista kahdella oli päät vinossa, eli vanhat merkit paikkansa pitäen korvissa oli jotain häikkää. Koko konkkaronkka eläkeläisiä pakattiin farmariin ja otettiin suunnaksi paikallinen eläinlääkäriasema. Verikokeita otettiin Rambosta ja Dino kissasta. Kissan munuaisarvot olivat hieman paremmat kuin viimeksi ja koiran veriarvot olivat oikeinkin hyvät ottaen huomioon kunnioitettavan iän. Korvalääkkeet saatiin kahdelle ja yhdelle ruokaöljyä kuivahkoon turkkiin.

Huomenna yritän tarinoida hieman lisää, jos ei olisi ihan niin kiirus päivä. Vuoden viimeisiä viedään! Nyt Hedbergin stand up:in pariin...