Nyt on syysloma edennyt siihen pisteeseen, että ekat vieraat lähti aamulla ja seuraavat saapuvat iltapällä. Vain kaksi vanhinta serkkutyttöä Milli ja Elli jäävät vielä hevosia, vasikoita, koiria, Dinoa ja hieman serkkujakin hoitelemaan loppu loman ajaksi. Lautapelivastausta näistä kahdesta löytyy myös jo rutkasti ja siitä varsinkin minä tykkään.

Eilen vietettiin ennakko Halloweenit. Oikein oli mukavat ja riehakkaat pippalot. Itse heräsin aamulla sohvalta puoli kuuden kieppeillä, kivasti levinneet meikit naamalla. Totaali sammuminen siis yön pimeinä tunteina, mutta se ei suinkaan johtunut alkoholista, ihan lasten tahtiset juhlat meillä oli kaikin puolin. :)

Ja sitten niitä heposia. Nyt on saanut hevot liikuntaa yllin kyllin. Vaavilla on ratsastanut pääasiassa siskoni Satu, mutta myös tytöt innostuivat pellolla liinassa ratsastamaan. Vaavilla meinaa olla niin paljon energiaa, että kokemusta täytyy löytyä, jotta maastoon voisi lähteä viilettämään. Tänään aamulla ei ollut enää ratsastajaa, sillä siskoni takalisto oli edellisten päivien ratsasteluista johtuen jo sen verran hellänä, että jätti ratsastuksen väliin. Kaikki hevosihmiset tietää sen tunteen. :)

ratsastus62.jpgmilla%20ja%20vaavi.jpgsatu%20ja%20vaavi1.jpg

Välillä vauhdin huumaa pellolla ja välillä maastossa...ratsastus.jpg

ratsastus61.jpg

Goldikin kipitti niin kovaa maastossa, että Milli ei meinannut perässä pysyä...

ratsastus6.jpgratsastus5.jpgratsastus4.jpg

Ilman jalustimia istuntaharjoituksia, turvallisesti liinassa.

ratsastus3.jpg

Emppukin rohkaistui ja hypähti satulaanratsastus2.jpgratsastus1.jpg

Satu ehti ottaa kerran myös pohjakosketusta varvukkoon metsäpolulla. Onneksi ei käynyt kuinkaan ja Vaavikin antoi heti ottaa itsensä kiinni, vaikka taisi sekin hieman säikähtää mihin akka selästi hypähti kesken lenkin...

ratsastus63.jpg

Vaikka Vaavilla on jo reippaasti ikää, ei sen askel tunnu paljoa painavan. Virtaa olisi vaikka muille jakaa ja innokkaana on aina lähdössä maastoilemaan. Maastakäsin hoidettuna varsin ihana ja niin rauhallinen heppa, jota pienemmätkin voivat huoletta hoitaa ja rapsutella. Tällaisia niiden kaikkien kuuluisi olla, suurella sydämellä varustettuja heposia!

ratsastus.jpg

Lopuksi vielä ryhmäkuva lomalaisista.

Aurinkoista syysloman jatkoa kaikille lomaa viettäville!