ikkuna.jpg

Tukat nutturalle, fleeset päälle, Mimmit-musiikki soimaan ja hommiin. Ikkunoidenpesu oli jo viime viikolla meillä työn alla. Osa ikkunoista saatiinkin hyvin ja mahdollisuuksien mukaan siististi (naarmuiset ikkunat) pestyä jo monta päivää sitten, kunnes ikkunanpesurista loppui akku. Siihen tyssäsi meidän pesuhommat ja tehottomalla akulla pestyt ikkunat saatiinkin mennä vielä kertaalleen läpi.

Aina oon miettinyt, että pistän vempeleiden laturit hyvään talteen, ettei ne vaan pääse hukkapiiloon. Niin olin tehnyt nytkin, mutta jemma vaan oli niin vietävän hyvä, että viikko vierähti ennen kuin laturi (ihan sattumalta) löytyi ja saatiin vihdoin urakka loppuun ja loputkin ruudut kiiltämään. Nyt meidän ikkunoista näkyy jopa jotain läpi.

ikkuna3.jpg

ikkuna2.jpgikkuna1.jpg

Kauaa ei suihkepullossa pesuaine ehdi lillua, kun pikkuneiti pääsee hommiin. Hänen suuresta suihkutteluinnosta johtuen tuli pestyä samalla keittiön kaikkien kaappien ovet, uunin luukut ja astiakaapitkin. Ei siis huono juttu joulusiivouksen kannalta ollenkaan.

Hommien jälkeen aina pelataan muistipeliä tai meille uutta (tosin minulle lapsuudesta tuttua) Mustaa Pekkaa. Eihän oikeasta pelaamisesta mitään vielä tule, mutta kovasti opetellaan, ketkä kaikki kuluu samaan perheeseen. Muistatteko tämän?

0000000000000000000000000000000000000000

0000000000000000000000000000000000000000

Yhtään en ikkunapesurin laturin hukkumisesta viisastunut, sillä nyt on hukassa kameran ja läppärin välinen piuha. Joten uusia kuvia en nyt saa ladattua koneelle ollenkaan. Mulla on siis tavaroiden kanssa hyvä muisti, mutta niin vietävän lyhyt. Nytkin muistan selvästi, että piuha oli jossain sille kuulumattomassa paikassa ja nippusin sen siistiksi pieneksi palloksi ja laitoin... niin mihin laitoinkaan? Tässä sitä taas ollaan. Epätoivoiset pari tuntia olen tänään jo piuhan olinpaikkaa metsästänyt, ihan turhaan.

Kaiken lisäksi ihan typerä ja mitätön riita isännyyden kanssa on kaihertanut tässä jo muutaman päivän meidän välillä. Huominen isänpäivä täytyy kuitenkin juhlia hyvillä mielin, joten sotakirveet on vielä illan mittaan laskettava. Onhan meitä tässä jo kumpaakin monen kertaan naurattanut tämä tilanne, ja riidan aihekin on niin typerä etten kehtaa täälä edes kirjoittaa. Laitetaanko hormoonihöyryjen piikkiin? Ehkä joo... Joskus on vaan puhdistettava ilmaa ja saatava olla hetki ihan omissa oloissaan. Jotta vielä kuulostaa hivenen kurjemmalta, mainittakoon, että kurkkukin on edelleen niin kipeä, että nielaiseminen sattuui. Tulipas valitettua oikeen urakalla. :) Oli tässä päivässä paljon positiivistakin, sillä lasten kummitäti on ollut meidän seurana koko päivän aamusta saakka. Ihana oli pitkästä aikaa vaihtaa ajan kanssa kuulumisia.

Nyt toivottelen mukavaa lauantai-iltaa kaikille.

Huomenna siis vietetään isänpäivää ja muistaakahan hemmotella kaikkia isejä karvoihin katsomatta. Meidän siitossonnitkin saa kaksijalkaisen lisäksi huomenna erikoiskohtelua harjauksen ja herkkujen muodossa. Lapsilla riittää aina ihmettelemistä, miksi isi-sonnilla on niin monta naista, mutta isilla vaan äiti. :D