Aloitetaanpa uusi viikko tällaisellä hyvänmielen kukkapostauksella.

Kameran kanssa pihalla kiertelin ja kaartelin ja ikuistin vielä Ukkolaukat ja sireenin, ennen kuin kuihtuvat pois. Juhannusruusu on muuten vasta ihan nupuillaan, ensimmäiset varovasti raottavat nuppuja kohti auringonsäteitä.

0%2000peikko4.jpg

00%200kukka1.jpg

Nämä vetävät kimalaisia kivasti puoleensa. Puutarhaan on suunnitteilla hyönteishotelli.

00%200kukka.jpg00%200kukka2.jpg

Mulla on täälä kukkapenkkiprojekti meneillään. Hävitän systemaattisesti vanhoja kukkapenkkejä pois ja teen pari uutta reunallista kivaa penkkiä talon päätyä koristamaan. Mikään ei ole niin tuskaista, kun yrittää perata kukkapenkkiä selväksi kaiken maailman rikkaruohoista. Mietin asiaa ja mielummin päätin olla ilman. Pois vaan kaikki ylimääräiset ja nurmikko päälle. Kuvissa näkyvät eivät ole lähdössä minnekkäään, vaan ne sellaiset, joita ei edes kehtaa kuvata.

00%2000%2000ponikka.jpg

Meidän kesähoitolainen, Goldi-poni on osallistunut heinittyneinpien kukkapenkkejen kitkemiseen. Ja on se myös näppärä peli noukkimaan pihanurmikosta voikukkia. Tosin sen vapaana kikkailu ja ruohonleikkuritoiminta on aika rajoitettua, kun se ei saa paljoa vihreää ruohoa mutustella. Hieman vain, jotta mieli pysyy virkeänä. :) ...ja ne voikukat aisoissa. ;)

0%2000peikko5.jpg0%2000peikko6.jpg

Mun lempparikukkia on nuo kuvissa näkyvät Ukkolaukat ja (nyt ekaa kertaa omassa pihassa nupuillaan oleva) Pioni. Unikot ja tulppaanit jakavat toisen sijan. Tuon violetin kukan nimeä en muista, mutta olikohan mahdollisesti joku ritariin tai miekkaan viittaava nimi sillä?

Mikä kukka sinua viehättää eniten? Ja minkä väriset kukat on mielestäsi juuri ne kauneimmat?