syntt%C3%A4rit1.jpg

Eilen siis vietettiin meidän lapsista vanhimman, eskarilaisen 7-vuotissynttäreitä ihan kotioloissa pienellä porukalla. Myös kummitäti, mummu ja naapurista sukulaiset oli kutsuttu. Itse sankari oli suunnitellut kemut ja tarjottavat, eli kebabbia ja kääretorttua kermavaahdolla ja stösseleillä.

syntt%C3%A4rikebab.jpg

Eilen muutenkin sankarille sattui exytamukava päivä, sillä koko koulun voimin lähtivät heti aamulla naapurikaupunkiin laskettelemaan ja uimaan. Sieltä kun kotiutui, ei edes takkia riisunut päältä kun oli jo innokkaana lähtemässä hiihtämään kotipeltoon tehtyä latua pitkin. Voi sitä riemua ja virtaa, mitä pienestä ihmisestä pursuaa!

Lahjatoiveita oli kaksi, joista molemmat löytyivät lahjapaperiin paketeista; zompinerffi- vaahtoammuspyssy ja Mario Bros Party 10-peli Nintendo Wii U:lle. Kyllä ei meinannut jalat ottaa maahan ollenkaan, kun paketit oli avattu. Myös rahaa sai muutaman setelin omalle pankkitilille talletettavaksi tulevaisuuden suurempia hankintoja varten.

syntt%C3%A4ri2.jpg

Pikkuneiti rinsrenssapuvussaan ryysti kahvia omasta mini mukistaan ihan tosissaan kermalla ja sokerilla kyllästettynä.

syntt%C3%A4rit.jpg

Tänään paljon vielä laittamista huomisille kaverisynttäreille. Vielä hieman mietinnässä millaista ohjelmaa kaveruksille keksitään, mutta vauhtia on tiedossa!