Iittalan Storeen oli tullut tällaisia ihanuuksia pieni erä myyntiin. Ja hyvillä alennuksilla kaikenlisäksi. Olisin ollut autuaan tietämätön koko Teeman  tumma lila- väristä, ellei äitini olisi näistä minua infonnut. Viikonlopun yli mietin näitä ja eilen illalla sorruin tilaamaan.

Teemaa astiakaapistani löytyy ennestään useassa värissä; eniten mustaa ja valkoista. Lisäksi on beigeä, ruskeaa, turkoosia ja jouluksi punaista. Ja  hieman keltaista Arabian Paratiisisarjan kaverina.Tämä sopii kivasti yhdistettynä ainakin mustaan ja valkoiseen. Uskoisin tämän toimivan myös turkoosin parina, mutta ennen kaikkea Marimekon Siirtolapuutarha-astioiden seurassa. Violettia väriä tuleekin näkymään kesällä niin meidän terassilla, kuin uudessa olohuoneessakin. Tiesin, että silloin viimeistään kaduttaisi, jos olisin jättänyt nämä hankkimatta.

0000000000000000000000000000000000000000

Haaveilen tumman lilan Teeman ja Marimekon lilan Siirtolapuutarhakankaisten tyynyjen kaveriksi edelleen tuota ihanaa Aaltovaasia. Jossain vaiheessa sen kyllä vielä hankin, sillä en pääse yli ajatuksesta kuinka kauniita valkoiset tulppaanit siinä olisivat. Postimyynnistä sitä ei arvaa ostaa, sillä sävyissä on huimat erot. Kodin 1:sessä tätä joskus jo toden teolla kuolasin. Juuri ja juuri sain jätettyä hyllyyn, sillä odottelin parenpaa ostoajankohtaa. Silloin oli muuta vielä tärkeänpää hankittavaa. Tämä olisi niin kaunis lisä pieneen Aaltomaljakko kokoelmaani. Kaiken lisäksi voisin laittaa ylimääräiset Aaltomaljakkoni myyntiin tilaa viemästä. Olohuoneen remontin yhteydessä olkkanrin astiakaappini pienenee entisestään. Kerään enää vain näitä isoja. Värilliset välikoot ovat aina vain laatikoissaan piilossa, sillä niitä en tykkää pitää näytillä, eikä niitä tule näin ollen käytettyäkään. Kirkkaista en hennoisi luopua.

0000a32.jpg

Minulla on lähes aina periaate, että jotain uutta kun hankin, jotain vanhaa samalla myyn eteenpäin. Meillä meinaan on joka paikka aivan liian täynnä tavaraa ja kaappitila alkaa olla jo katastrofaalisen minimissä. Eilen vein hieman pitkin hampain unelmieni Pisaroi mekon postiin. Samu Jussi Koskin Marimekolle suunnittelema mekko on mielestäni aivan upea. Tällä hetkellä Pisaroi mekolla on kova kysyntä ja päätin luopua omastani sopivan ostajan ilmaantuessa. Kiva tietysti sekin, että nyt mekko pääsee käyttöön. Hyvän hinnan tästä tosiaan sain ja se kattoi koko Iittala Storen tilauksen ja vielä jäi "jemmarahaa" seuraaviinkin hankintoihin. Mekossa oli kiinni alkuperäinen hintalappu, huikeat 225e, mutta alennusmyynnistä tämän silloin ostin. En tarkkaan muista mitä tästä aikoinani maksoin, mutta nyt sain niin kivan tarjouksen, että ei olisi ollut järkevää kieltäytyä.

0%2C1b.jpg

Harmikseni en tähän uskonut itse ikinä enään mahtuvani. Ostin tämän joskus monen monta vuotta sitten motivaatiomekoksi laihdutusurakkaan ja periaatteessa tähän mahduinkin jo, kunnes raskauduin kolmesti. Jokaisesta raskaudesta jäi sen verran kiloja, että sain heittää haaveet mekkoon mahtumisesta. Hintalaputkin ovat vielä tiukasti mekossa kiinni. Näin kerran Marimekon liikkeessä samalaisen mekon sovituksessa yhden naisen päällä ja mekko oli mielestäni upein koskaan näkemäni. Sen vuoksi sen aikanani ostin ja siitä asti se siis on ollut hengarissa killumassa muiden vaatteiden joukossa.

Tässä vielä sama Pisaroi-mekko erivärisenä. Kertakaikkisen kaunis leikkaus.  Eikä olekin upea?

0000000000000000000000000000000000000000

Samaiseen Iittalan tilaukseen naputtelin sen jo haaveita ja hankintalistalla mainitsemani Meno-kassin.  Lisäksi yhden muumimukin jaa vasenkätiselle askartelusakset. Jospa vaikka saisin innostettua tuon syksyllä eskariin lähtevän poikasen meidän muiden kanssa askartelupuuhiin. 

Niin ja vinkkinä vielä, että tällä hetkellä sinne Iittalan Storeen oli -30% alekoodi yhdelle normihintaiselle tuotteelle, eikä postikulujakaan tule, jos tilaus ylittää 100 egee. Käykäähän vilkaisemassa jos sieltä löytyisi teillekin jotain kivaa! :)