Niin sitä aika on mennä vilistänyt vikkelään ja meidän perheen nuorimmat edustajat saavuttivat tänään puolen vuoden rajapyykin.

6.jpg

Neitokaiset ei aamulla olleet yhtään kuvaustuulella vaikka vetäistiin niiden päälle ihanaakin ihanammat mustavalkoiset Blaan ilmapallojumppikset. Linssin takana keikaroi kaksi jo alkumetreillä hommaan kypsynyttä mutruotsaa. Parempi siis luovuttaa suosiolla ja odottaa parenpaa ajankohtaa kuvien napsimiseen.

Ulkona nukuttujen päikkäreiden jälkeen oli aika kokeilla uudelleen, mutta edelleenkään valloittavia hymyjä en saanut ikuistettua kameran muistikortille. Jotain kivaa ja katselukelpoista sain kuitenkin talteen.

Ensin vuorossa oli aikaisemmin päikkäreiltä herännyt Hilda

6%2C5.jpg6%2C4.jpg6%2C6.jpg

Ja Hulda

6%2C2.jpg6%2C1.jpg6%2C3.jpg

Yhteiskuvassa napitti kaksi hyvin totista pikkumurua.

6%2C7.jpg

Muutaman vaatteen tilasin rapakon takaa PatPatin alemyynnistä puolivuotisetapin kunniaksi. Tyylilleni uskollisesti sitä perinteistä musta-valkoista. Ja tällä kertaa myös hieman erilaista vaatetusta: pupunkorvilla varustetut kesäasut (tosin harmaana) ja violetinsävyiset jumppikset. Kokemusta tuolta ei ennestään ole, mutta ilmeisesti menevät tulliin ja jotain veroja ja tullimaksuja tulee kaupan kylkiäisiksi. Aika näyttää, oliko kannattavat hankinnat vai ei. Kenelläkään kokemuksia kyseisestä nettikaupasta? Ainakin tarjolla oli vaikka mitä ihanaa!

7%2C1.jpg7%2C2.jpg

Ja ihanan värikkäät helleasutkin lähtivät tilaukseen. Nyt jo tiedän, kuinka nuo pinkit pampulat tulevat herättämään mielenkiintoa naaperin vaatteessa.

7%2C3.jpg

Kyllähän se hymy sitten irtosi oikeinkin leveästi iltapuuroa herkutellessa.

ruokailu.jpgruokailu2.jpg

Ja maissinaksuja jälkkäriksi.

ruokailu1.jpg

Ei muuta kuin kevättä ja kesää odotellessa!