Vappu2016.jpg

Vauhdikkaasti on sujunut koko päivä ja tuntui vauhti vain kiihtyvän iltaa kohden. Muutama päivä sitten hankitut vappupallotkin ainakin toistaiseksi ehjiä, vaikka kovasti kyytiä ovat saaneetkin.

vappupallo2.jpgvappupallo1.jpgvappupallo.jpg

vappu9%202016.jpg

Päivällä poikettiin isännän serkkupojan juhlissa, jossa vierähti mukavasti höpötellen useampi tunti. Nähtiin paljon isännän sukulaisia, joiden viime näkemisestä on kulunut aikaa jo rutkasti. Useamman kanssa olisi puhuttavaa riittänyt pidemmäksikin aikaan. <3 No kesällä jatketaan siitä mihin nyt jäätiin.

Juhlisssa pikkuneiti löysi tiensä kummitädin syliin. Yhden niistä kolmesta, jotka kaikki sattui näkemään eilen.

vappu%20syntt%C3%A4rit.jpgtanskandoggi2.jpg

Tähän tanskandoggiin ihastuttiin ikihyviksi me molemmat. Ei osannut pikkuneiti edes yhtään pelätä, vaan heti luvan saatuaan meni halailemaan ja rapsuttelemaan tätä Nero nimistä jättiläistä.

tanskandoggi1.jpgtanskandoggi3.jpg

Kuka se sieltä kurkistaa?

Tanskandoggi.jpg

Juhlista kun kotiuduttiin alkoi heti puffettipöydän ruokien tekeminen. Lapset oli ihan innoissaan, kun ruokapöydässä oli muutamaa sorttia sipsejä. Lisäksi tarjolla oli kinkku-parsapiirakkaa, joka oli kyllä maukkaudellaan ihan omaa luokkaansa. Laittelen siitä reseptiä myöhemmin muille parsafaneille. Peruna -ja vihreääsalaattia, grillattuja nakkeja, munkkeja ja simaa. Eli ihan perus vappusettiä.

vappubuffet.jpg

vappu8%202016.jpgvappu5%202016.jpgvappu3%202016.jpg

Lapsille karkkeja juhlan kunniaksi.

vappu7%202016.jpgvappu1%202016.jpg

Vinkuloita joka kuvakulmasta.

vappu6%202016.jpg

Minä ja Vappulasit. :) ...ja lasten tyylinäytteet heti perään.

vappu2%202016.jpgvappu4%202016.jpg

Isäntä viritti illalla lapsille vielä uima-altaan terassille, jossa riemunkiljahdukset raikasivat pitkälle. Reilun tunnin polskivat ja pidempäänkin olisivat viihtyneet, mutta meno alkoi mennä aikasen villiksi kellon lähennellessä ysiä. Iltapalan jälkeen Nukku-Matti korjasi ripeästi koko sakin mukaansa unten maille.

Me isännyyden kanssa aletaan nyt katsomaan elokuvaa, joten toivottelen kaikille vielä ihanaa Vappuaaton iltaa!

Kovasti olette jaksaneet kommentoida viime postauksiani, kiitos siitä taas teille! Vastailen pikinmiten. :)