lei.jpg

Varsinkin kesällä kuumina päivinä tulee tankattua päivisin lähinnä nestepitoisilla virvokkeilla. Ehei, en tarkoita alkoholia, sillä olen ollut absolutisti jo viimeiset 13 vuotta. Vaan tarkoitan illalla jotain hieman tuhdinpaa iltapalaa. Leipägrillillä tiristetyt leivät ovat oiva nälän tainnuttaja tällaisinä iltoina.

Kyseinen leipägrilli on ollut meillä jo yli 10 vuotta. Välillä se voi loikoilla kaapin perukoilla vuoden-parikin ilman yhtään käyttökertaa ja välillä se kaivetaan keittiön tasolle tiuhaan tahtiin taikomaan ihania lämpöisiäleipiä.

lei7.jpglei5.jpglei1.jpg

Ruispaahtoleipää (tai muuta vastaavaa) parillinen määrä siivuja

Cheddarjuustosiivuja

Metwurstia/kinkkua

Tomaatin siivuja

Aurajuustoa

Yrttejä, esim. Meirami, pesilja, timjami

Mustapippuria myllystä

Lado haluamasi täytteet toiselle leivänsiivulle, päälimmäisiksi yrttejä ja mustaapippuria. Ihan viimeiseksi kansi päälle ja grilliin. Paista 2-3 minuuttia leipägrillissä ja leivät on valmiita herkutteluun.

lei2.jpglei6.jpglei3.jpglei4.jpglei8.jpg