Varsinkin kesällä kuumina päivinä tulee tankattua päivisin lähinnä nestepitoisilla virvokkeilla. Ehei, en tarkoita alkoholia, sillä olen ollut absolutisti jo viimeiset 13 vuotta. Vaan tarkoitan illalla jotain hieman tuhdinpaa iltapalaa. Leipägrillillä tiristetyt leivät ovat oiva nälän tainnuttaja tällaisinä iltoina.
Kyseinen leipägrilli on ollut meillä jo yli 10 vuotta. Välillä se voi loikoilla kaapin perukoilla vuoden-parikin ilman yhtään käyttökertaa ja välillä se kaivetaan keittiön tasolle tiuhaan tahtiin taikomaan ihania lämpöisiäleipiä.
Ruispaahtoleipää (tai muuta vastaavaa) parillinen määrä siivuja
Cheddarjuustosiivuja
Metwurstia/kinkkua
Tomaatin siivuja
Aurajuustoa
Yrttejä, esim. Meirami, pesilja, timjami
Mustapippuria myllystä
Lado haluamasi täytteet toiselle leivänsiivulle, päälimmäisiksi yrttejä ja mustaapippuria. Ihan viimeiseksi kansi päälle ja grilliin. Paista 2-3 minuuttia leipägrillissä ja leivät on valmiita herkutteluun.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.